2020-02-28 20:49

Procurorii au găsit ţigări cu marijuana la locuinţa şefului adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza

 |  11:22
Procurorii au găsit ţigări cu marijuana la locuinţa şefului adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza

Procurorii DNA au găsit, joi, la percheziţiile pe care le-au făcut la locuinţa şefului adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza, ţigări cu marijuana, susţin surse judiciare.

Citeşte şi: Percheziţii la Primăria Iaşi şi la locuinţa primarului Gheorghe Nechita într-un dosar care vizează infracţiuni de corupţie

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că la percheziţia făcută de procurori la locuinţa şefului adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza, au fost găsite ţigări cu marijuana.

La această oră au loc mai multe percheziţii şi la sediul firmei Salubris, care se ocupă de curăţenia municipiului Iaşi, au precizat surse judiciare.

Primăria Iaşi a încheiat contractul cu firma Salubris în anul 2002, obiectul de activitate al acesteia fiind ”colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor solide nepericuloase, măturatul şi spălatul căilor publice”.

Percheziţiile la sediul Primăriei Iaşi, care au început în jurul orei 7.00, continuă, activitatea instituţiei fiind blocată.

De asemenea, la vila din Copou a primarului Gheorghe Nichita, unde au descins procurorii DNA, a ajuns şi decanul Baroului Iaşi, avocatul Marius Striblea, care este şi avocatul Elenei Udrea.

Gheorghe Nichita urmează să fie adus la DNA Bucureşti.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că procurorii DNA de la Secţia de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise de la începutul anului 2015 până în prezent.

În acest dosar, au loc 21 de percheziţii în judeţul Iaşi, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine