2020-06-05 23:13

Procurorii militari au EXTINS acuzaţiile pentru şefii Jandarmeriei în dosarul VIOLENŢELOR de la protestul din 10 august 2018

 |  09:42
Procurorii militari au EXTINS acuzaţiile pentru şefii Jandarmeriei în dosarul VIOLENŢELOR de la protestul din 10 august 2018

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzaţiile în dosarul privind violenţele de la protestul din 10 august 2018 pentru şefii din Jandarmerie Cătălin Sindile (foto), Laurenţiu Cazan şi Sebastian Cucoş, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Decizia vine la doar o zi după ce procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat că va avea o întâlnire cu şefii principalelor structuri de parchet din cadrul Ministerului Public, dar şi cu reprezentanţii secţiei parchetelor militare cu care va discuta despre evoluţia dosarului privind protestul din 10 august 2018.

„În prima zi ca procuror general interimar, mă voi pune la curent cu principalele probleme care există în activitatea de urmărire penală. Voi avea întâlniri cu şefii principalelor structuri de parchet, iar primii pe care îi voi chema la mine vor fi cei din secţia parchetelor militare. Cu aceştia discuţiile se vor axa pe două teme importante. Prima şi cea mai importantă, stadiul cercetărilor în dosarul violenţelor din 10 august şi a doua temă - modul în care a fost soluţionat dosarul Revoluţiei”, a declarat, joi, Bogdan Licu.

Şefii din Jandarmerie au fost puşi sub acuzare în acest dosar pe 21 septembrie 2018, fiind acuzaţi de abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă, participaţie improprie la fals intelectual, participaţie improprie la uz de fals. Alături de şefii din Jandarmerie a fost pus sub acuzare, la acel moment, şi secretarul de stat în MAI Dan Mihai Chirică.

Procurorii de la Parchetul General au înregistrat sute plângeri penale din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor la protest. În paralel, a fost deschis un dosar penal şi pentru ultraj, după ce mai mulţi jandarmi au fost răniţi de către protestatarii violenţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
03 Mai 2019

tocmai au fost violentele de la PAris de 1mai...si acolo s-a dat cu gaze dar nu au fost ciomagiti copii ca la Bucuresti..RUSINE FLAUSATULE esti un mare porc mafiot
CIUMA-I MATA
03 Mai 2019

Aia sunt oameni inteligenti. Nu ies cu copiii la miting.
DEMOCRATIA CIORDI-STAN
03 Mai 2019

cat de nesimtit sa fie cineva sa dea cu ciomegele in cap la niste copii? vitejie marca porculGHITA si Flausatul TELE-MORMAN
COADA DRACULUI
03 Mai 2019

DAR DISCUTIILE TELEFONICE CU DRAGNEA SI MAFIA CIND SE DAU ? PRECUM SI ARANJAMENTELE DINTRE SERVICIILE STATULUI ?
NIRO
03 Mai 2019

Dar si toata conducerea din gruparea organizata Comora de Teleorman ? Cind este adusa la investigatii ?
MAFIA PSD
03 Mai 2019

Pentru evenimentele din 10 august organizatia mafiota psd-alde care a PREMEDITAT GENOCIDUL IMPOTRIVA , COPIILOR , FEMEILOR SI DEMONSTRANTILOR PAȘNICI , TREBUIE SCOASA IN AFARA LEGII CONF. '' LEGEA PARTIDELOR POLITICE '' ART. 46 ( b , c , d ). Toti comandantii jandarmeriei PSD-ALDE TRECUTI IN REZERVA SI CONDAMNATI PENTRU GENOCID. IN PARALEL '' BORFAȘUL NATIONAL '' draknea adica cel care a PREMEDITAT CONDAMNAT PE VIATZA. ATUNCI VA FI CU ADEVARAT DREPTATE. JOS CIUMA ROSIE PORCINA SI NEO-BOLSEVISMUL MAFIEI PSD-ALDE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine