2020-02-23 04:53

Procurorii nu au cerut arestarea suspectului în cazul jafului armat din Timişoara

 |  19:28
Procurorii nu au cerut arestarea suspectului în cazul jafului armat din Timişoara

Principalulsuspect în cazul jafului armat care a avut loc, luni, la o casă de pariuriaflată într-un cartier de la periferia municipiului Timişoara, de unde a fostfurată suma de 17.000 de lei, va fi cercetat în stare de libertate, avândinterdicţia de a părăsi localitatea.

Potrivitanchetatorilor, tânărul în vârstă de 22 de ani, Mihai Tiberiu, din Timişoara,considerat principalul suspect în cazul jafului de la o casă de pariuri dinTimişoara de unde au fost furaţi 17.000 de lei, reţinut miercuri, a fost audiatde procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, transmitecorespondentul Mediafax. Conform surselor citate, procurorii au dispus catânărul să fie cercetat în stare de libertate, având interdicţia de a părăsilocalitatea.

Jafularmat a avut loc, luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, la o casă de pariuriaflată pe strada Simion Bărnuţiu din Timişoara. Purtătorul de cuvânt alPoliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, afirma că un bărbat a intrat în incintacasei de pariuri având în mână un pistol. Bărbatul a ameninţat-o pe una dintrecele două angajate aflate în unitate la acel moment, după care a închis-o înbaie, alături de cealaltă colegă a sa, care deja se afla acolo, după careatacatorul a fugit cu toţi banii găsiţi, adică 17.000 de lei. Conform surseicitate, cele două femei au reuşit singure să iasă din baie, demontând niştepiese ale uşii. Femeile i-au anunţat apoi pe reprezentanţii firmei de pază,care la rândul lor au informat Poliţia. Totodată, una dintre angajatele caseide pariuri a suferit un şoc în urma atacului şi a fost dusă la SpitalulMunicipal. Casa de pariuri era dotată cu camere de supraveghere şi aveacontract cu o firmă de pază. Anchetatorii au vizionat imaginile surprinse decamerele de supraveghere din casa de pariuri din Timişoara şi au audiat-o peuna dintre angajate, care nu a putut furniza foarte multe detalii, deoarece nua apucat să îl vadă pe atacator, fiind în baie în momentul atacului.Principalul suspect în acest caz a fost prins, miercuri, de poliţiştii dinTimiş. El a fos reţinut pentru 24 de ore şi dus la audieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine