2019-10-15 19:24

Procurorul General: ne așteptăm la un val de atentate teroriste în România!

 |  18:20
Procurorul General: ne așteptăm la un val de atentate teroriste în România!

În contextul discuțiilor despre raportul MCV și despre proiectele ordonanțelor de urgență care au iscat multe controverse aprinse în ultimele zile, Augustin Lazăr, procurorul general al României, a lansat în spațiul public o informație care stârnește multă îngrijorare: România se pregătește de un val de atentate teroriste!

„Nu ar trebui să ne gândim la aceste aspecte când societatea românească se confruntă cu un val de criminalitate, când ne așteptăm la alt val de criminalitate cu terorism, cu tot felul de probleme de criminalitate transfrontalieră, criminalitate violentă, noi acum să ne gândim la acte de clemență. (...) Nu aș dori să stărui pe această problemă de clemență, este o chestiune care se poate discuta în Parlament, într-o stare de calm. Noi, magistrații, suntem îngrijorați în primul rând de problema dezarmării organelor judiciare de instrumentele juridice de combatere a criminalității. Aceasta este marea problemă, iar celelalte pot fi discutate de parlamentari cu calm în cadrul Parlamentului, pot fi analizate, evaluate", a declarat Augustin Lazăr, citat de Agerpres.

În ceea ce privește raportul MCV, el a arătat să autoritățile statului au obținut rezultate foarte bune, însă dacă ar fi adoptate proiectele de grațiere și de modificare a Codurilor penale acest lucru ar conduce la o reconsiderare a aprecierilor pozitive.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
25 Ian 2017

CAM NECLAR.....DIN PARTEA CUI VA ASTEPTATI LA VALURI DE ATENTATE TERORISTE?.....CA DOAR SERVICIILE AU PATRONAT TOATE CLANURILE MAFIOTE...TIGANESTI.......CE AVETI DE GAND????.....VA ARUNCATI IN AER UNI PE ALTII...........CA NU PRICEP........FITI MAI EXPLICITI
GUTZA
25 Ian 2017

Nu stiu daca stimabilul Lazar obisnuieste sa bea, dar pare dus rau de tot. De unde stie el ca vor fi multe crime si atentate teroroiste? El pune foc si apoi se grabeste sa il stunga. Un individ lipsit de orice umbra de compasiune, cinic, oribil. Seama na cu Iohannis si Koveshi.
MAFIA PSD.
25 Ian 2017

La HAZNAUA 3 SI LATRINA ROTV. UN IMPOSTOR PE NUME codrin stefanescu pupincurist al mafiei si purtator de genti , ameninta ca va fi razboi roman contra roman.Nu l-a chemat nici o autoritate a statului sa dea explicatii ? CIUMA ROSIE PENTRU A FI LA PUTERE ESTE IN STARE DE ORICE NELEGIUIRE.
ANACONDA
25 Ian 2017

Lazar are perfecta dreptate !!! Sunteti orbi , inconstienti sau ... mai rau ? Chiar nu vedeti ce se petrece in jurul Romaniei , sau nu va pasa decat de propriul burdihan iar de tara care va suporta nu va intereseaza ???
CROCODILUL FLAMAND
25 Ian 2017

SUNT TOT FELUL DE INFORMATII SUBTILE PE CARE NU LE SPUNE NIMENI......DE EXEMPLU FAPTUL CA NISTE BANCHERI ISI DORESC RAZBOAIE EXTINSE GEN SIRIA.....IAR ROMANIA CA PARTICIPANT LA"RAZBOAIELE LICURICIULUI" SE EXPUNE LA EVENTUALE RAZBUNARI ALE STATELOR IMPLICATE...........DE EXEMPLU ATACI IRAKUL......TE POTI ASTEPTA LA ACTE DE RAZBUNARE DE TIP ATENTATE SINUCIGASE.........................ATACI SIRIA.....IDEM.......................ADMINISTRATIA TRUMP A HOTARAT DEJA SA SE DESFIINTEZE COMPLET "STATUL ISLAMIC" ADICA FACATURA HIBRIDA DIN SERVICIILE URMATOARELOR TARI..1-ARABIA SAUDITA....2-QATARUL..........3-TURCIA....KUWEIT........ISRAEL....EMIRATELE ARABE............DECI PUTEM AVEA RAZBUNARI CHIAR MULT MAI GRAVE DECAT "BLACK CUBE"......GHITZA-FUGARUL......................PENTRU CA TARILE ENUMERATE AU AFACERI MULTIPLE PRIN ROMANIA.PTR CA ASA A GANDIT MINTEA BOLNAVA A DE-SIE-SRI...SI ALTE SERVICII........SA FACA "INVESTITORI STRATEGICI" PE TOT FELUL DE INDIVIZI IMPLICATI IN ORGANIZATII TERORISTE GEN PKK-TURCIA(VEZI FUGA LUI GHITZA SI IMINENTA ARESTARE A LUI PONTA).....GULEN-TURCIA......FRATII MUSULMANI.........MAFIA NAPOLETANA(VEZI INCENDIUL DIN BAMBOO CU "TOVARASII" LUI NASTASE SI VARANUL)
BUDIGAI JEGOSI
25 Ian 2017

HAI BRE ARDELENE , AI TERORISTI IN OGRADA
GRIG
26 Ian 2017

Psd este mana criminala a rusiei//conducerea parlamentului esteem formats din spioni rusi/ei pot pine bombe peste tot
NESIMțIRE
26 Ian 2017

Grigore,ce vrei să spui ??? Că Lazăr este mâna rușilor ??? Ne anunță ce atentate vor fi supravegheate de el????
NESIMțIRE
26 Ian 2017

Grigore,ce vrei să spui ??? Că Lazăr este mâna rușilor ??? Ne anunță ce atentate vor fi supravegheate de el????
PE BUNE?
27 Ian 2017

Hoţul strigă "Hoţii!" ...stie el...stie...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray