2020-07-05 05:08

Producătorul general al TVR, „infirmiera” lui Nicuşor Constantinescu

 |  19:22
Producătorul general al TVR, „infirmiera” lui Nicuşor Constantinescu

Radu Mazăre a declarat, marţi, că şeful Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost îngrijit în SUA timp de o lună de producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, care, prieten fiind cu acesta, „i-a scos plosca, i-a pus pamperşii” – lucru prin care edilul a dorit să sublinieze că starea în care se află şeful CJ Constanţa este una gravă.

Radu Mazăre a făcut precizarea în contextul în care TVR a transmis că nu s-ar mai afla la Spitalul John Hopkins, acolo unde a fost operat. Primarul Constanţei a spus că Nicușor Constantinescu locuieşte într-un bloc de apartamente cu care unitatea medicală din SUA are contract şi că acolo sunt trataţi postoperator toţi pacienţii. „Producătorul general de la TVR, domnul Zgabercea, a stat cu Nicuşor o lună în apartamentul în care stă şi ştie foarte bine. Mai bine cei de la TVR îl sunau pe Zgabercea să-l întrebe, că este şeful lor. Spitalul John Hopkins are un contract cu un bloc de apartamente unde sunt cazaţi şi stau cei care sunt trataţi postoperator, ambulatoriu, acest contract există depus la instanţă. Zgabercea a stat o lună acolo. Numai când este un caz foarte grav se mută de acolo, intră la urgenţă şi se internează, ceea ce s-a întâmplat de câteva ori. În America oamenii sunt trataţi altfel decât în România, nu stai în spital luni de zile. Dacă producătorul general al TVR a stat şi l-a îngrijit pe Nicu o lună, să-l sune pe ăla şi să-l întrebe unde stă şi cum stă Nicu, că-i explică. Zgabercea a stat o lună, i-a scos plosca, i-a pus pamperşii, ştie exact Zgabercea. Şi-a luat omul concediu, că e prietenul lui Nicu şi l-a îngrijit o lună”, a declarat Radu Mazăre.

Dat în urmărire

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost dat în urmărire naţională după ce Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile, potrivit unor surse din Poliţie. Tribunalul Bucureşti a decis, luni, arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu această măsură preventivă, pentru că preşedintele CJ Constanţa nu a revenit în ţară după ce a fost operat în SUA, decizia nefiind definitivă. Reprezentanţii CJ Constanţa au transmis presei scrisoarea depusă la instanţă din partea unităţii medicale în care se explică ce intervenţii a suferit Nicuşor Constantinescu şi care este starea sa actuală de sănătate. Medicul Mohamad E. Allaf, şeful clinicii de Chirurgie Robotică din cadrul Spitalului Johns Hopkins, a explicat că Nicuşor Constantinescu trebuie supus radioterapiei, dar că această procedură nu poate fi realizată în prezent deoarece au apărut unele complicaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz