2020-01-28 15:30

Profesoară de engleză, RELAȚII SEXUALE cu un elev de 14 ani. Unde are loc SCANDALUL

 |  23:44
Profesoară de engleză, RELAȚII SEXUALE cu un elev de 14 ani. Unde are loc SCANDALUL

O profesoară care predă limba engleză la şcoala din comuna Sălişte, judeţul Alba, este acuzată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Femeia de 35 de ani a fost reţinută, iar joi a fost plasată sub control judiciar, fiindu-i interzis să mai predea la clasă.

Femeia în vârstă de 35 de ani este din comuna Ciugud şi este profesoară de engleză la şcoala gimnazială din Sălişte. Ea a fost reţinută de poliţişti care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informaţii aflate de şeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relaţie sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani.

„Poliţia s-a sesizat din oficiu, în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Potrivit procurorilor, femeia ar fi întreţinut relaţii sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, în trei zile diferite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine