2020-04-06 14:52

Profesorul de geografie se masturba la catedră şi se culca cu o elevă

 |  18:49
Profesorul de geografie se masturba la catedră şi se culca cu o elevă

Un profesor de geografie de la Şcoala4 din oraşul Giurgiu a fost reţinut şi apoi arestat pentru înteţinerea de relaţiisexuale cu un minor. Profesorul, spun surse judiciare, avea un comportamentdeviant. Nu puţine au fost colegele de serviciu care au găsit în urmaprofesorului semne că acesta se masturba în clasă, în timpul orelor, chiar subcatedră. Aceleaşi surse mai afirmă că tânăra, care se pare că s-a culcat de maimulte ori cu profesorul, nu este „uşă de biserică”, având un comportament mailibertin şi care şi-a început viaţa sexuală foarte devreme. Chiar şi aşa, faptaprofesorului este cu atât mai gravă, fiindcă nu a încercat să o îndrume pedrumul cel bun, ci a profitat de slăbiciunile acesteia.

O veste bombă a răsunat, marţi seară,în oraşul Giurgiu. Profesorul Ion Velicu, în vârtă de 55 de ani, de la ŞcoalaGenerală numărul 4 a fost arestat pentru relaţii sexuale cu un minor. Victimaacestuia este o fată de 15 ani, elevă la aceeaşi şcoală şi căruia profesorul îiacorda meditaţii în particular la geografie.

Povestea începe în urmă cu ceva timp,când părinţii fetei au reclamat la poliţie că fiica lor nu prea mai vine peacasă. Poliţiştii au intrat pe fir şi au aflat că fata este o fire mailibertină şi că pleacă des de acasă fără a avea acordul părinţilor.Anchetatorii au mai aflat că fata este “rea de muscă” şi că şi-a început viaţa sexuală foarte devreme. De la colegii declasă au aflat că minora ar avea o relaţie cu profesorul de geografie. Acestlucru nu a fost crezut, la început, de anchetatori, dar aceştia au efectuatverificări şi pe acestă pistă. După ce au urmărit-o de câteva ori au aflat căfata îşi petrece timpul cu profesorul de geografie. Dosarul a ajuns pe masaprim-procurorului George Neagoe din cadrul Parchetului de pe lângă JudecătoriaGiurgiu, care a deschis pe numele profesorului Ion Velicu dosar penal pentrurelaţii sexuale cu un minor. Anchetatorii au aflat mai multe amănunte când aufost la şcoală şi au întrebat în stânga şi în dreapta despre profesorul IonVelicu. Dascălul, dacă îi putem spune aşa, a fost făcut albie de porci. Aşa auaflat că acesta întreţine relaţii sexuale cu fata în sala de sport sau întoaletă, fiind surprins în repetate rânduri când se încheia la şliţ, iar fatapleca grăbită.

Se masturba în timpul orelor

Anchetatorii au aflat de la colegiiprofesorului că acesta avea un comportament de “sărit de pefix”. “Nu de puţine ori, când am intrat la oră dupăprofesorul Velicu am găsit sub catedră spermă, iar husa catedrei era murdară despermă”, spune o profesoară care a avut neplăcerea să predeadupă profesorul acuzat. Părinţii spun că nu ştiau că profesorul profită de nuriifetei, chiar ei fiince cei care o duceaula meditaţii şi o luau după două ore. “Actelesexuale se consumau chiar cu soţia profesorului în casă. În timp ce aceasta erala bucătărie ca să nu deranjeze orele de meditaţii, profesorul întreţinearelaţii sexuale normale şi orale, fără prezervativ cu eleva sa”, spun sursejudiciare. Acest lucru a fost dovedit după ce anchetatorii auprelevat de pe lenjeria intimă a fetei, dar şi din vagin probe ADN pe carele-au trimis la expertiză. Rezultatul a fost că profesorul întreţinea relaţiisexuale cu fata.

Surse judiciare ne-au declarat căprofesorul de geografie este recăsătorit şi are o fată în vârstă de 30 de anidin prima căsătorie. Iniţial, profesorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă,fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene. Ulterior, bărbatul a fost prezentatmagistraţilor Judecătoriei Giurgiu care au emis un mandat de arestarepreventivă pe numele său pentru o perioadă de zece zile, sub acuzaţia deîntreţinere a unui act sexual cu un minor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-11Parerea ta...

MIRCEAPELEA
19 Iul 2010

Nicio noutate. Zilnic auzim astfel de lucruri nu numai in invatamant ci in diverse alte domenii de activitate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine