2019-12-05 22:34

EXCLUSIV.Prostie omenească la RADET! În timp ce rețeaua cedează, în depozitul central al Regiei ruginește țeavă nouă cumpărată acum aproximativ 10 ani

 |  10:51
EXCLUSIV.Prostie omenească la RADET! În timp ce rețeaua cedează, în depozitul central al Regiei ruginește țeavă nouă cumpărată acum aproximativ 10 ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că procentul de avarii inregistrat a crescut constant, s-a identificat un numar de 63.24 km conducte de retea primara care trebuie reabilitate in regim de urgent. Culmea este că în depozitele Regiei zace țeavă nouă achiziționată acum aproximativ 10 ani de aproximativ două milioane de euro.

Ţeava a fost cumpărată în cadrul a patru proiecte aprobate de consilierii generali ai Municipiului Bucureşti. Au fost cumpăraţi 20.042 de metri liniari de ţeavă. Astfel, în proiectul privind „Modernizare reţele termice aferente Ansamblul Aviaţiei” au fost achiziţionaţi 13.500 de metri. În proiectul „Modernizare reţele termice primare Camil Ressu - Drumul Murgului - IOR Căţelu” – 4.248 de metri, iar prin proiectul „Eficientizarea alimentării cu energie termică a consumatorilor racordaţi la CT 6 Bucurestii Noi” au fost achiziţionaţi 1.074 de metri. Totodată, în cadrul proiectului „Modernizarea alimentării cu căldură a Ansamblului Micro 2 Drumul Taberei”, au fost achizițioanți alți 1.220 de metri de țeavă.

Sursele noastre susțin că țeava mai este în depozite și că se verifică dacă mai poate fi folosită. "Se inventarează țeava de aproape un an. Nu este gata inventarul. Dar dacă Primăria și Consiliul General nu dau o hotărâre de consiliu, ea nu va putea fi folosită", au explicat sursele citate. 

În depozitele Regiei ar fi aproximativ 20.042 de metri liniari de țeavă care stă nefolosită pentru că aleșii generali nu își dau acordul. Situația trenează de aproximativ 10 ani. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray