2019-12-11 05:22

PSD Mehedinți stă pe un butoi cu pulbere

 |  14:37
PSD Mehedinți stă pe un butoi cu pulbere

Deși părea că lupta dintre cele două tabere din PSD Mehedinți s-a mai „domolit”, lucrurile nu stau deloc așa, iar Adrian Duicu și-ar dori președinția filialei județene.

Este vorba despre fostul președinte al Consiliului județean Mehedinți, personaj controversat, condamnat la închisoare cu suspendare, cel care, în vara anului trecut, când Dragnea era, la rândul său, condamnat la închisoare, lansa un atac extrem de dur la adresa liderului PSD. Ce spunea atunci Duicu? „Eu cred că Liviu Dragnea, deși v-am spus, nu pot să mă bucur de o sentință de condamnare, nu te poți bucura de răul nimănui, dar în cazul unui om cu un caracter așa mizerabil ca al domnului Dragnea, având în vedere cât rău a făcut acestui partid, din momentul în care a venit în PSD și, cu siguranță, într-o emisiune viitoare voi detalia cât rău a făcut el partidului, în ultimii 14 ani de când a venit în PSD și cred că își merită soarta și trebuie să se ducă și el puțin la răcoare, pentru că foarte mulți colegi dacă au ajuns acolo la răcoare, au ajuns și datorită acestui om politic Liviu Dragnea. Nu-i plâng de milă și cred că e suficient de matur să își ducă crucea și încă puțini ani la pușcărie nu îi fac rău”, declara fostul șef al CJ Mehedinți, în vara lui 2018.

Între timp, se pare că politicianul și-a „revizuit” radical atitudinea și acum „trage tare” să ajungă la conducerea filialei județene a partidului. Încercarea sa de a prelua șefia PSD Mehedinți este susținută de o serie de primari din județ, însă cel mai important susținător al lui Duicu este chiar prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea. Acesta a intervenit telefonic, într-o emisiune a unui post TV local din Drobeta Turnu Severin (post patronat chiar de Duicu), declarând că, ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Duicu (arestarea și condamnarea sa) a fost „o mare nedreptate”. De partea cealaltă se situează „tabăra” lui Aladin Georgescu, iar tensiunea din filiala PSD Mehedinți devine din ce în ce mai mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray