2020-02-19 13:17

Pupila lui Mazăre, impusă administrator la CN „Administrația Porturilor Maritime” SA

 |  18:16
Pupila lui Mazăre, impusă administrator la CN „Administrația Porturilor Maritime” SA

Ministerul Transporturilor a comis luna trecută o gafă de proporții, numind în Consiliul de Administrație (CA) de la Compania Naţională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța pe directorul de la APM Galați, Luigi Marius Ciubrei, aproape în același timp în care acesta era ridicat de DNA pentru luare de mită.

Ca să-și acopere gafă, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Port Constanța s-a întrunit, în urmă cu câteva zile, într-o sedinţă de urgenţă, și a numit în locul directorului arestat, pentru un mandat provizoriu de patru luni, pe o protejată a lui Radu Mazăre, Mirela Florența Matichescu, care n-are nicio legătură cu administrarea Portului Constanța.

Promovată și susținută intens de fostul primar Radu Mazăre, Mirela Matichescu a fost șefa Autorității Naționale de Turism (ANT), iar în prezent este administratorul public al județului Constanța. În plus, aceasta are afaceri proprii în turism, fiind patroana a două cluburi din Mamaia.

După numirea sa, CA-ul CN APM Constanța are în present următoarea componență: Dan Tivilichi (directorul general al companiei), Gabriela Murgeanu, Daniel Adrian Naftali, Traian Panait, Elena Petrașcu, Silvia Popeangă și Mirela Matichescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine