2020-01-26 00:39

Raed Arafat a câştigat definitiv procesul în care l-a dat în judecată pe preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu

 |  13:03
Raed Arafat a câştigat definitiv procesul în care l-a dat în judecată pe preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a câştigat definitiv procesul în care l-a dat în judecată pe preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu. Acesta trebuie să îi plătească lui Raed Arafat daune de 10.000 de lei.

Raed Arafat l-a dat în judecată pe Vasile Barbu în februarie 2013, după ce preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor a făcut mai multe declaraţii în care afirma despre Arafat că ar fi favorizat anumite firme să câştige contracte cu Ministerul Sănătăţii şi că ar fi fost şantajat cu două dosare penale ca să nu conteste legea sănătăţii.

TB a admis acţiunea lui Raed Raed Arafat în 26 februarie 2014 şi l-a obligat pe Vasile Barbu să îi plătească secretarului de stat despăgubiri civile de 15.000 de euro, precum şi cheltuieli de judecată de 4.000 de lei.

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care în 29 ianuarie a schimbat în parte sentinţa Tribunalului. Astfel, CAB a redus cuantumul despăgubirilor civile la 10.000 de lei.

"Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa în sensul că reduce cuantumul despăgubirilor civile la suma de 10.000 lei . Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. Definitivă", se arată în decizia de joi a Curţii de Apel Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-30Parerea ta...

CETATEAN
30 Ian 2015

Sa jure ca nu stie nimic de toate falsurile si furaciunile din sistemul medical .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine