2020-07-03 17:47

Raluca Turcan îl acuză pe Dragnea de CĂMĂTĂRIE POLITICĂ. La ce gest anume se referă liderul PNL

 |  14:22
Raluca Turcan îl acuză pe Dragnea de CĂMĂTĂRIE POLITICĂ. La ce gest anume se referă liderul PNL

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat duminică, într-o postare pe Facebook, că a lua demisia în alb primului ministru al Guvernului României și membrilor întregului guvern, votați de Parlament, este nu doar "o încălcare flagrantă a democrației", ci și "un act de cămătărie politică".

"Totuși, cred că nu trebuie trecut cu vederea un fapt de o gravitate excepțională. Să iei demisia în alb primului ministru al guvernului României și întregului guvern, votați de Parlament, este nu doar o încălcare flagrantă a democrației ci un act de cămătărie politică. În ce altă țară membră a Uniunii Europene șeful de partid ia ostatic un guvern întreg asupra căruia exercită un șantaj permanent? Ar trebui să indice dl. Dragnea în ce țări mai există o asemenea situație. E un model al stângii europene sau dl. Dragnea s-a inspirat din filmul La Piovra? Cui a mai luat astfel de jurăminte de supunere domnul Dragnea? Comisarului european Corina Crețu, euparlamentarilor PSD? Ar trebui să știm toate aceste lucruri. În mod normal, un astfel de comportament ar trebui să ducă la excluderea PSD din Partidul Socialist European", a scris Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

Reacția acesteia vine la câteva zile după ce liderul social-democrat Liviu Dragnea a declarat că toți miniștrii, cu Sorin Grindeanu în frunte, și-au depus demisiile în alb, atunci când și-a primit mandatele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-11Parerea ta...

REGHE
11 Iun 2017

Ce BABUINA...DEPASITA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz