2020-07-07 12:51

RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul cadavrului sfâșiat de câini / NU este al tinerei mame dispărute. Unde este, de fapt, Ionela

 |  14:02
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul cadavrului sfâșiat de câini / NU este al tinerei mame dispărute. Unde este, de fapt, Ionela

Tânăra al cărei nume a fost asociat cu trupul neînsuflețit ce a fost găsit sfâșiat de câini pe un câmp aflat în apropierea satului Tecuci din județul Teleorman, trăiește. Femeia, care a fost dată dispărută, a scris un mesaj pe platforma de socializare Facebook, negând ipoteza că acele rămășițe umane i-ar aparține.

„Vă rog să nu mai vorbiți de mine fel și fel de minciuni. Am plecat pentru că mi-am găsit pe altcineva și vreau să încep o viață nouă. Sunt bine și vă rog să mă lăsați în pace cu știrile voastre de 2 lei”, a scris Ionela Apostol, fostă Mocanu, tânăra mamă din Perşinari, judeţul Dâmboviţa, care a dispărut de acasă marţi, 27 august.

Imediat ce a publicat mesajul, tânăra mamă a fost criticată de numeroase persoane pentru că și-a părăsit familia. 

„Nu a pățit nimic, și-a părăsit soțul și copilul” și „Păcat de copil și de familia pe care o aveai”, au fost două dintre mesajele pe care le-a primit Ionela Apostol. 

„Nu este problema nimănui ce fac eu. Vedeți-vă de ograda voastră!”, s-a apărat tânăra mamă, despre care s-a crezut că a fost ucisă și sfâșiată de câini în apropiere de Tecuci. 

Alte persoane, pe de altă parte, i-au luat apărarea tinerei, spunând că nu ar trebui să fie judecată de nimeni.

„Este foarte ușor să judecăm. Haideți mai bine cei care nu suntem implicați direct și cei care nu știm exact cum stau lucrurile să ne abținem de la orice comentariu, pentru că totul în viața asta se plătește, exista o karma și pentru că nimic nu este ceea ce pare. Degeaba judecăm când fapta este consumată”, a fost unul dintre comentariile „de partea” tinerei. 

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit gol și sfâșit de câini, miercuri, de către un cioban din Tecuci, pe un câmp din apropierea satului Cadavrul a fost transportat la morgă. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru identificarea victimei şi stabilirea cauzei decesului acesteia, potrivit Antena 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz