2019-11-15 00:24

RĂZBOI în interiorul DNA. Procurorul Mihaiela MORARU IORGA, trimisă în judecată de proprii colegi

 |  14:30
 RĂZBOI în interiorul DNA. Procurorul Mihaiela MORARU IORGA, trimisă în judecată de proprii colegi

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, din cadrul DNA, a fost trimisă în judecată pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual în formă continuată (patru acte materiale), se arată într-un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, informează Agerpres.

"În perioada 2015 - iunie 2017, la rugămintea expresă a unui inculpat dintr-un dosar aflat la acea vreme pe rolul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, procurorul Moraru Iorga Mihaiela, pentru a îngreuna cercetările şi tragerea la răspundere penală a inculpatului, cu intenţie directă, l-a ajutat, prin efectuarea mai multor acte comisive şi omisive", se arată în comunicat. Mihaiela Moraru Iorga este acuzată că a desfăşurat activităţi de anchetă în afara cadrului legal, în paralel cu urmărirea penală derulată de procurorii DIICOT care erau legal învestiţi cu exercitarea acţiunii penale împotriva persoanei respective. După finalizarea rechizitoriului, dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În comunicat se mai arată că Mihaiela Moraru Iorga a fost revocată din funcţie printr-un ordin al procurorului şef al DNA din 5 iulie 2017, avizat favorabil de către Secţia pentru procurori din cadrul CSM. Pe 27 septembrie 2017, Curtea de Apel Bucureşti a suspendat provizoriu executarea ordinului, Moraru fiind reîncadrată provizoriu în cadrul DNA. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-08Parerea ta...

LEVST.
08 Feb 2018

foarte bine... mai intai-sau macar in paralel- aruncarea gunoiului din propria ograda, pentru a fi credibil cand impui alora, curatenia...
ANONIM
08 Feb 2018

PENTRU A NU SE MAI PERMITE POTRIVIT ZICALEI CA “O MANA SPALA PE ALTA SI AMANDOUA FATA MAFIEI” trebuie ca SIE, SRI, PARLAMENTUL, GUVERNUL, DNA, etc (cum exista in tarile democratice civilizate) sa fie controlate de adevarata societate civila organizata ai carei membri sa fie certificati de catre ORNISS si sa dea publicitatii comunicate despre realitatile existente in aceste institutii fundamentale ale statului, ALTFEL SE VA INSTALA IREVERSIBIL ANARHIA IN RO.
ANONIM
12 Feb 2018

Inceputul sfarsitului pentru sistemul ticalosit
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray