2020-08-07 01:44

RĂZBOI în PSD: Țuțuianu, înregistrări BOMBĂ: ”PSD e un partid de MAIMUȚE. Ministrul Economiei e atât de prost...”

 |  22:36
RĂZBOI în PSD: Țuțuianu, înregistrări BOMBĂ: ”PSD e un partid de MAIMUȚE. Ministrul Economiei e atât de prost...”

Disidenţii din PSD nu renunţă la războiul cu Liviu Dragnea. Robert Negoiţă şi Gabriela Firea l-au ironizat pe liderul PSD după rezultatele de la referendum, iar Adrian Ţuţuianu prezintă din nou un sondaj care ăl descalifică pe liderul social-democraţilor, conform unei înregistrări prezentate în exclusivitate de Victor Ciutacu la România TV.

Victor Ciutacu a prezentat, marți seara, câteva înregistrări audio cu Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD! Acesta spune că PSD e un ”partid de maimuțe” pentru că social-democrații au acceptat să aibă încredere în Liviu Dragnea la prima nominalizare de premier după alegerile parlamentare, când a fost propusă Sevil Shaideh. În plus, Țuțuianu spune, conform înregistrărilor, că PSD nu va avea nicio șansă la prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

Prima inregistrare – ”De exemplu, a sărit pe mine președintele de organizatie de la Piatra Neamt ...un fel de intrebare de la masă care mi-a spus: Bai, lasati-ma voi cu ale voastre, nu stiu ce. Si i-am spus Domnul...Arsene, parca il cheama. Dumneata sa vii la mine sa vb cu mine la modul asta cand oi avea rezultatele mele. Deocamdata la Neamt sunt majortate. Si al doilea ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul economiei. Acest ministru este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de cinci minute cand vb cineva cu el. Si are legatura cu economia urmatoarea: a avut o vulcanizare”

A doua inregistrare – ”Nicaieri in lume nu s-a pomenit sa te duci la presedinte cu un nume de prim ministru pe care partidul nu il stie. Sub pretextul ca sa nu-l atace, sa nu cine stie ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multa lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimute. Schimbarea a trei prim ministri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri – o tragedie. Calitatea Guvernului – o tragedie”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-09

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

RAI
10 Oct 2018

O tragedie : cresterea varstei de pensionare si a stagiilor de cotizare !
NEGRO
10 Oct 2018

Da. Il cunoastem pe tovarasul Tzuztu. A intervenit ca un buldozer peste sarmanul pesedist care isi pusese semnatura pe listele cetatenesti ~Fara penali in functii publice~. Prin acest gest tovarasul Tzutzu arata care este demnitatea morala a partidului izvorat din fostul PCR, aripa agenturii KGB. Acum tovarasul si-a dat seama pe unde este. Cum au evoluat dumnealor pe scara hotiei si in ultimul timp pe cea a prostiei. Ceea ce nu a observat tovarasul Tzutzu este faptul ca maimutele cu cat se urca mai sus in copac cu atat mai mult li se vede curul. Iar cel mai rau la aceste creaturi li se vede de la Comunitatea Europeana unde si-au plantat curul nespalat (ei nu suporta binefacerile si mai ales rigorile ciilizatiei!) catre fondurile europene. Tipa comisarul european Corina Cretu ca se pierd si fondurile pentru autostrada Moldova si ei fac pe niznaiul. Ce sa puna la contributie pentru proiect daca nu au creier? Vorba cantecului : ”Cu curu cu cu...” nu prea faci casa. Poate doar un bordel...
ROMA
10 Oct 2018

Romanii nu-i mai vor pe dragnea si haita psd alde.300 de parlamentari proiectul este la camera deputatilor cf referendum.jandarmeria desfiintata a devenit bratul armat al infractorilor impotriva romanilor.supraaciza la benzina desfiintata acum.cnair desfiintat.ccr anre cna desfiintate.antena3 romaniatv b1 evz desfiintate oricum nu mai au nici o influenta asupra romanilor normali la cap.psd este la 10 la suta.institutiile de sondare slugi ale mafiei desfiintate.romanii au demonstrat ca sunt frumosi si normali si nu au cazut in capcana infractorului periculos dragneasi a tv si ziaristilor slugi ale mafie.pana si ue sunt sictiriti de infractorii astia ciumati.autostrazi spitale scoli.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz