2019-10-14 08:54

REACȚIA DURĂ a Anei Maria Pătru după ce a fost trimisă în judecată de DNA

 |  14:01
REACȚIA DURĂ a Anei Maria Pătru după ce a fost trimisă în judecată de DNA

Ana Maria Pătru, trimisă în judecată de DNA, sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă în formă continuată și spălare de bani, sustine ca este victima unui abuz.

"Este un abuz. O supărare mare a procurorului de la Ploiești, pentru ca nu am vrut sa fac denunt impotriva acelui director de care ei vorbesc. Procurorul va plăti atât penal și îl va bate și Dumnezeu pentru ceea ce a făcut. Mai bine să suport decât să devin o denunțătoare. Pot să suport și acest dosar fără probleme.

Mă bucur foarte mult că l-au trimis în instanță pentru că nu se mai poate așa. Procurorii de la Ploiești fac niște abuzuri incredibile. Nu au dovezi, nu este posibil.

Vă dați seama cu ce ușurință aruncă aceste sume. Cum au ajuns ei la suma aceasta. Au spus că am indus în eroare organele judiciare. Nu, nu am vrut să fac denunțuri împotriva prietenilor și colegilor mei. Nu putem să trăim din denunțuri mincinoase. Nu există nimic, doar un denunț al acelei denunțătoare care mi-a făcut și primul dosar.", a declarat Ana Maria Pătru la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-27Parerea ta...

ONIGA NICO
27 Dec 2017

Vezi ceai patit daca nu ti ai turnat prietenii Acuma platesti ,dar stii ce nu te lasa si da i pe mana forurilor internationale pe acesti juristi dementi Sa plateasca
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray