2019-11-15 00:12

REACȚIA falsului dentist din Ilfov Cum se apără cel despre care s-a spus ca este ZIDAR

 |  09:35
REACȚIA falsului dentist din Ilfov Cum se apără cel despre care s-a spus ca este ZIDAR

Bărbatul acuzat că a practicat fără drept stomatologia în comuna Gruiu, din Ilfov, căruia poliţistii i-au percheziţionat sâmbătă locuinţa, respinge acuzaţiile şi precizează că soţia sa este stomatolog, iar cabinetul este funcţional din 1992.

Întrebat, la ieşirea de la audieri, de când practică această meserie, el e replicat: "Culmea e că nu practic această meserie".

El a precizat că soţia sa este medic stomatolog şi cabinetul e funcţional din 1992.

"Eu sunt la o specializare de medicină. Nu sunt zidar, să ştiţi", a declarat bărbatul, răspunzând şi informaţiilor din presă în legătură cu profesia sa reală, potrivit News.ro.

De asemenea, a negat că ar fi făcut vreo intervenţie chirurgicală ca stomatolog.

Poliţiştii din Ilfov au făcut sâmbătă percheziţii la locuinţa bărbatului din comuna Gruiu, care ar fi exercitat fără drept profesia de dentist pentru locuitorii comunei.

"Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept", anunţa Poliţia.   Surse din rândurile anchetatorilor declarau sâmbătă pentru News.ro că bărbatul ar urma cursuri de asistent medical, iar soţia sa este stomatolog. Când aceasta nu a mai profesat, el i-a preluat pacienţii în calitate de dentist. El estr aacuzat de exercitare a unei profesii fără drept.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-10Parerea ta...

ANONIM
12 Feb 2019

Unde sunt handicapatii care comenteaza nonstop articolul ala cu Facultatea de stomatologie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray