2019-10-16 05:15

Reactia judecatoarei Camelia Bogdan la acuzatiile lui Basescu

 |  01:38
Reactia judecatoarei Camelia Bogdan la acuzatiile lui Basescu

Judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti a reactionat imediat dupa acuzatiile facute de Traian Basescu in inregistrarile facute publice de Sebastian Ghita. Judecatoarea spune ca reactia lui Traian Basescu este tardiva si ca fostul presedinte ar fi trebuit sa iasa public si sa spuna ca in cazul lui Voiculescu s-a facut un “aranjament” dupa condamnarea din dosarul “Telepatia”, nu la 2 ani de la acel moment.

Judecatoarea Camelia Bogdan a precizat pentru luju.ro ca a dispus confiscarea a 1 milion de euro de la fiica lui Traian Basescu, notarita Ioana Basescu, pe motiv ca aceasta ar fi perfectat o “ilegalitate":

"In dosarul BCR eu am dispus confiscarea si de la Ioana Basescu a un milion de euro, ca ea a perfectat ilegalitatea, adica toata frauda prin care 134 de milioane au patruns pe teritoriul Romaniei a fost perfectata de dumneaei. Va pot trimite hotararea, nu este nicio problema, pentru ca am trimis-o astazi si in dosarul meu de cercetare disciplinara, sa fac dovada ca nu am interese la notarul Jean Andrei…".

Intrebata de reporter daca este de parere ca declaratiile lui Traian Basescu reprezinta o razbunare a acestuia, Camelia Bogdan a raspuns:

"Bineinteles. Ca daca totusi dorea sa spuna ca s-au facut aranjamente, spunea imediat dupa pronuntare, nu dupa doi ani. Nu?! Poate atunci ii convenea si acum nu ii mai convine ca dispun confiscarea de la toti cei care perfecteaza ilegalitati… Nu am ezitat sa confisc si de la fiica dumnealui, nu numai de la fiica domnului Voiculescu".

Pe de alta parte, aceasta sustine ca nu a discutat niciodata cu Traian Basescu, Florian Coldea sau Laura Kovesi despre dosarul lui Dan Voiculescu. Pe seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea, Camelia Bogdan afirma ca l-a vazut la o receptie oferita de Ambasda SUA la Bucuresti, dar ca nu ar fi vorbit cu acesta.

"Nu a existat niciodata o intrevedere intre mine si presedintele Basescu, nici intre mine si generalul Coldea. Probabil pe generalul Coldea l-am vazut la Ambasada Statelor Unite (3 iulie 2014 – n.r.). Pe Traian Basescu l-am vazut doar la numire. Nu am vorbit, am stat intr-un grup doar cu magistratii cand am fost la Ambasada, inainte de pronuntare. Nimeni nu mi-a cerut mie vreodata vreo solutie sa dau in acest dosar", a declarat Bogdan pentru LumeaJustitiei.ro.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

BASESCU
04 Ian 2017

Să mori tu VACO că ai citit dosarele teleoatia și nu ai avut soluția primită în plic
CROCODILUL FLAMAND
04 Ian 2017

TOCMAI AU SPUS PE EURONEWS EXACT ASA "JUSTITIA DIN ROMANIA ESTE DE 10ANI MONITORIZATA DE BRUXELLES DEOARECE SISTEMUL DE JUSTITIE DIN ROMANIA ALATURI DE BULGARIA ESTE CEL MAI CORUPT DIN UE".................DECI SA INTELEAGA FIECARE ORICE VREA.....DE EXEMPLU BASESCU E CEL MAI RASPUNZATOR PENTRU FAPTUL CA JUSTITIA DIN TIMPUL LUI A FOST CORUPTA....DUPA CADEREA REGIMULUI CORUPT BASESCU S-A DOVEDIT FARA DUBIU CA GUVERNUL BOC ERA IMPLICAT IN ACTE GRAVE DE CORUPTIE.....EXTREM DE GRAVE...INCAT SI-AU PERMIS SA ATACE INCLUSIV D-N-A CU TOT FELUL DE MIZERII...CEEA CE FAC SI IN ZIUA DE AZI...CORUPTIE LA VARFUL REGIMULUI POLITIC.....CARE PROVINE DIN REGIMURILE DE DINAINTEA LUI BASESCU,S-A PERPETUAT FARA PROBLEME TIMP DE 27DE ANI INCEPAND CU 22DECEMBRE 1989...TOTI SOBOLANII ROZALII ATACA JUSTITIA....MAI NOU GHITA SI BASESCU IMPREUNA CONTRA D-N-A...SE APROPIE FUNIA LA PAR..SIGUR C DA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray