2019-11-15 00:16

REACȚIA lui Dragnea după ce a fost chemat la audieri în Comisia de Apărare pe scandalul cu SPP

 |  16:05
REACȚIA lui Dragnea după ce a fost chemat la audieri în Comisia de Apărare pe scandalul cu SPP

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat la audieri în Comisia de Apărare, după acuzațiile lansate la adresa șefului SPP, Lucian Pahonțu. Dragnea susține că va merge la Comisie, pentru că ”așa ne trebuie, dacă am îndrăznit să vorbim".

”Așa ne trebuie pentru că am vorbit, să ne cheme la comisie, să ne ancheteze. Sunt convins că va merge și doamna Dăncilă, nu înțeleg de ce au chemat-o. Probabil că și domnul Stănescu va mergem.

Sigur că nu am înțeles de ce nu este chemat domnul Pahonțu, văd că PNL-ul nu are curaj să îl cheme”, arată Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea susține că ”PSD are curaj” și că se impune o comisie de anchetă pentru situația de la SPP.

”Deja se impune o comisie de anchetă, pentru că au început să iasă la iveală date despre ceea ce se întâmplă în SPP”, arată Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-05Parerea ta...

ANONIM
05 Feb 2018

Pahontu este omul sistemului eL A UCIS UN OM ,ESTE CRIMINAL DAR DACA ESTE OMUL LOR NU VA PATI NIMIC
ANONIM
06 Feb 2018

Aceste pseudo-comisii parlamentare sunt infiintzate pentru indivizii din parlament care doresc sa-si rotunjeasca veniturile. Membrii pseudo-comisiilor primesc bani suplimentar din fonduri publice. Ele (comisiile) sunt din start ,,apa de ploaie''. Hotii din bani publici ai mafiei psd-alde.
NEGRO
06 Feb 2018

Indicarea domnului Pahontu ca inamic al gastii de infractori PSD-ALDE este o greseala a Micului Guru. SPP-ul este o institutie moderna de aparare a conducatorilor unui stat care are o raspundere limitata, dar foarte importanta. Micul Guru `rouge-caviar` este in continuare in cautare de tapi ispasitori pentru scoaterea la liman a situatiei Tarii din irationalul greselilor sale si ale zombilor cu creierul trepanat, care il urmeaza orbeste, grupati, pentru cativa galbeni otraviti. Domnul Liviu Dragnea nu este decat creatia acestui Partid impropriu numit social democrat, dar cu imense tare moscovite. Cum fostul PCUS si partidele satelite (la noi PCdR inainte de 1944, apoi PMR si din 1965 PCR) au trait din cosmetizarea istoriei si a intentiilor aripilor conducatoare ajunse la putere la un moment dat, nu-si pot schimba strategia peste noapte. Spun dumnealor in cor: ~Distrugem ceea ce este valoare, creatie, demnitate umana, pentru ca putem. Noi nu suntem decat niste tradatori, niste unelte ale celor ce ne hranesc.~ Dar Romania nu are nevoie de astfel de conducatori. Noua nu ne trebuie acesti penibili vechili, acesti nesimtiti vanzatori de glie stramoseasca. Dar sa nu uite ipochimenii ca vor cunoaste pana la urma pe pielea lor urmarile propriilor lor fapte... Numaratoarea inversa a inceput deja... De cand hei rup-ul modificarilor legilor justitiei s-a cam gripat... S-au napustit pe ele ca hunii, dar au cam incurcat-o! Pai bai incuiatilor, nu stiti cam ce se intampla cu cei care se opun mersului firesc a istoriei? Atunci o veti trai cu varf si indesat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray