2019-07-21 05:24

REACȚIA primarului din Focșani după răfuiala INTERLOPĂ soldată cu patru morți

 |  14:23
REACȚIA primarului din Focșani după răfuiala INTERLOPĂ soldată cu patru morți

Trei bărbaţi şi o femeie au fost ucisi in urma unei rafuieli interlope cu furci si topoare, in noaptea de marti spre miercuri, in Focsani. Desi sustine ca partile implicate in conflictul de azinoapte s-au mai incaierat si in trecut, primarul din Focşani, Cristian Misăilă, a declarat pentru News.ro că macelul nu putea fi prevenit întrucât "nu se poate pune câte un poliţist la uşa fiecăruia”.

”Este un incident cu totul neprevăzut, un incident fără precedent în municipiul Focşani, o răfuială între membrii unor familii de romi. Din păcate, acest condlict s-a soldat cu decesul a patru cetăţeni. Din informaţiile pe care le am, scandalul ar fi pornit din cauza geloziei, a fost un conflict spontan, care acum este sub cercetarea anchetatorilor. Au fost deja prinse mai multe persoane, care acum se află la Parchet”, a afirmat primarul.

El a mai spus că, din informaţiile pe care le deţine, cei implicaţi au avut conflicte şi în trecut: ”Din informaţiile pe care le deţin, au mai avut conflicte, nu pe teritoriul municipiului, s-au mai răfuit cu diverseocazii, la anumite târguri din zona Vidra, dar nu de asemenea amploare. În familiile de romi, având in vedere legile lor interne, se mai întâmplă asemenea răfuieli, dar care nu au degenerat niciodată în asemenea tragedie”, a spus Misăilă.

Primarul susţine că locuitorii din Focşani nu trebuie să se simtă în pericol, conflictul din noaptea de marţi spre miercuri fiind "doar o dispută din cadrul unei familii, fără a atenta la cetăţenii de pe stradăŢ.

”A fost totul foarte rapid,  5-10 minute a durat tot conflictul, apoi agresorii au fugit, dar au fost prinsi rapid. Nu sunt probleme în ceea ce îi priveşte pe cetăţenii oraşului, care trebuie să se simtă în siguranţă. Mai mult de a suplimenta patrulele de poliţişti pe străzile din Focşani nu aveam ce face, nu putem pune câte un poliţist la uşa fiecăruia”, a adăugat Misăilă.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că scandalul ar fi pornit de la o femeie care şi-a părăsit bărbatul pentru un altul. Victimele sunt o femeie de 44 de ani, soţul acesteia, copilul celor doi şi fratele soţului. O tânără de 22 de ani, însărcinată in 12 săptămani, a fost rănită uşor în incident şi a ajuns la Spitalul Judeţean Focşani, dar a refuzat internarea. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vrancea, şase din opt suspecţi în acest caz au fost prinşi şi sunt audiaţi, miercuri, la Parchet, iar ceilalţi doi sunt căutaţi de poliţişti, fiind instituite filtre în tot judeţul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-28

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

De la ce a pornit MĂCELUL din Focșani. Autoritățile locale, luate prin SUPRINDERE și nu prea

FOCȘANI 2017: răfuială INTERLOPĂ cu furci și topoare; 4 morți
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray