2020-02-21 15:08

Reacția unui primar după revenirea „pupilei” lui Bădălău în funcția de prefect de Giurgiu: „O ciorbă reîncălzită!”

 |  23:57
Reacția unui primar după revenirea „pupilei” lui Bădălău în funcția de prefect de Giurgiu: „O ciorbă reîncălzită!”

Miercuri, la sediul Prefecturii Giurgiu s-a desfășurat ceremonia de (re)investire în funcția de prefect al județului a Ninei Carmen Crișu, o ceremonie ce nu a fost lipsită de momente tensionate.

După un „popas” de trei luni în Ministerul Economiei, „protejata” lui Niculae Bădălău, Nina Carmen Crișu, a revenit în funcția de prefect al județului Giurgiu, funcție din care fusese destituită, ca urmare a rezultatelor unor controale desfășurate de Corpul de Control al Ministrului de Interne.

Hotărârea de Guvern a fost emisă săptămâna trecută, iar miercuri s-a desfășurat ceremonia de revenire a prefectei de Giurgiu.

Numai că, de data aceasta, ceremonia nu a fost una clasică, cu discursuri și felicitări, unul dintre primarii prezenți îndrăznind să iasă din front cu o declarație ce i-a șocat pe mulți din cei prezenți (cel mai șocat fiind, vizibil, Marian Mina, președintele CJ Giurgiu și finul lui Bădălău).

Primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, s-a adresat direct secretarului de stat venit la Giurgiu pentru „înscăunarea” prefectei: „Îi puteţi transmite un mesaj doamnei Viorica Dăncilă? Dacă domnia sa crede şi apreciază că o supă reîncălzită la Giurgiu ar mai putea fi gustată de primarii din judeţ şi de celelalte oficialităţi? Şi să îi mai transmiteţi încă ceva! Să nu se bazeze pe recolte atunci când seamănă, că până la recoltare va mai fi de trecut timp. Adică nu ne poate arunca nişte seminţe ale unei culturi pe care a întors-o o dată!”.

Încercarea oficialului de la București de a tempera criticile primarului Jipa nu a avut succes, astfel că edilul a continuat pe aceeași linie:

„Eu am susţinut-o pe doamna premier, la Sala Palatului, cu exact obligaţiile pe care le-am avut prevăzute de lege şi de partid, mi s-au cerut o sută de persoane, eu am venit cu 150!”

Spusele primarului i-au lăsat fără replică pe cei prezenți dar, până la urmă, ceremonia s-a reluat și prefecta a depus jurământul, moment urmat de tradiționalele felicitări și pahare cu șampanie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine