2019-08-17 17:54

Reacție surprinzătoare a lui Dinu PESCARIU la ieșirea din sediul DNA

 |  12:50
Reacție surprinzătoare a lui Dinu PESCARIU la ieșirea din sediul DNA

Dinu Pescariu şi Claudiu Florică au fost vineri dimineață DNA. La ieşirea din sediu, primul, căruia i s-a mai adus la cunoştinţă o acuzaţie de spălare de bani în dosarul Microsoft, a declarat ironic că a aflat cât de corupt este.

„Am aflat cât de corupt sunt. Mi-au mai adus la cunoştinţă încă o acuzaţie de spălare de bani, tot în dosarul Microsoft”, a declarat Dinu Pescariu la ieşirea din sediul DNA. El a susţinut că adevărul este de partea sa. Pescariu şi Florică au venit împreună la sediul instituţiei.

În acest dosar, al treilea dosar "Mirosoft", în 10 aprilie procurorii DNA i-au pus sub acuzare pe Claudiu Florică şi Dinu Pescariu, pentru instigare la abuz în serviciu şi au luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul celor doi oameni de afaceri. În acelaşi dosar au fost puşi sub acuzare Ion Adrian Stănescu, fost consilier asistent la Direcţia generală pentru politici şi programe în domeniul societăţii informaţionale din cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) şi Andrei Săvulescu, fost director general la Direcţia pentru politici şi programe în domeniul societăţii informaţionale din MCSI, ambii pentru acuzaţia de abuz în serviciu, precum şi Călin Tatomir, director general al Microsoft România la data faptelor, pentru complicitate la abuz în serviciu. De asemenea, procurorii au cerut aviz de la preşedinte pentru punerea sub acuzare a fostului ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu. Preşedintele Klaus Iohannis a avizat în 13 aprilie începerea urmăririi penale în cazul lui Sandu, pentru abuz în serviciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-19Parerea ta...

FREACA MENTA
19 Ian 2018

magari au luat bani , cu ajutorul oamenilor statului si acum se joaca turca cu ei . recupereaza gaze de fasole . se fac ca muncesc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray