2019-10-14 13:43

Reglare de conturi. Autoturism de lux, INCENDIAT la Galaţi

 |  13:06
Reglare de conturi. Autoturism de lux, INCENDIAT la Galaţi

Un autoturism de lux a fost incendiat în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă într-un cartier din Galaţi. La această concluzie au ajuns anchetatorii, care spun că focul a fost pus în mod intenţionat.

Maşina de lux a luat foc şi apoi a explodat. La locul incendiului, surse din rândul anchetatorilor au declarat că au fost găsite cârpe îmbibate cu benzină. Pompierii sosiţi la faţa locului au tras concluzia şi ei că focul a fost pus intenţionat. Poliţia a deschis dosar penal pentru distrugere.

„La ora 23.56, Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată că pe strada Alba Iulia un autoturism a luat foc. În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor au fost depistate resturi textile suspecte care au fost ridicate pentru a fi supuse expertizării. În continuare se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Costin Gabriela.

„Focul a fost lichidat rapid, maşina este distrusă în proporţie de 70%, cauza probabilă este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. A fost incendiată, aceasta este concluzia pompierilor după ce au analizat resturile. Alte maşini nu au fost afectate, nu a fost nevoie să mutăm autoturismele din zonă”, a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-23



Parerea ta...

LEVST.
23 Dec 2017

Nu gasesc nici cea mai mica sugestie de "reglare de conturi", poate-la fel de bine- sa fie o schema de asigurare, mai ales daca masina a fost lasata pe strada, pentru ca cine are bani de masina scumpa, are si bani sa o tina intr-un garaj securizat...
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray