2020-04-06 15:43

Reglare de conturi în stil mafiot la Constanţa. Doi răniţi de pe urma unei bătăi cu săbii între două clanuri rivale

 |  19:48
Reglare de conturi în stil mafiot la Constanţa. Doi răniţi de pe urma unei bătăi cu săbii între două clanuri rivale

Douăpersoane au fost rănite, duminică seară, în urma unui scandal între douăclanuri rivale, unul din Constanţa, iar celălalt din Brăila, transmitecorespondentul Mediafax.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Radu Croitoru, adeclarat că altercaţia a avut loc duminică, în jurul orei 20.00, în cartierulTomis Nord, din municipiul Constanţa.

Şaptepersoane se aflau în zona respectivă şi, la un moment dat, două autovehicule auoprit în dreptul lor, din acestea au coborât mai multe persoane, din Brăila, înarmatecu arme albe, în special săbii, iar între cele două grupări a început oadevărată bătaie. În urma altercaţiei, două persoane, ambele din Constanţa, aufost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de UrgenţăConstanţa.

Potrivitreprezentanţilor unităţii spitaliceşti, una dintre acestea a primit îngrijirimedicale, dar nu a rămas în spital, iar cealaltă a rămas internată, suferindfracturi şi mai multe plăgi tăiate. Din fericire, starea pacientului estestabilă, urmând a mai rămâne o perioadă sub atenta supraveghere de specialitatea medicilor.

Audieri fără nici oreţinere

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Radu Croitoru, aprecizat că, deocamdată, nu este cunoscut numărul exact al celor implicaţi înîncăierare şi că în cursul nopţii de duminică spre luni au fost audiate maimulte persoane, fără a se decide reţinerea uneia dintre acestea. Poliţiştiicontinuă cercetările pentru identificarea tuturor participanţilor la scandal şipentru tragerea lor la răspundere, dar şi pentru stabilirea împrejurărilorexacte în care s-a produs altercaţiei şi aflarea motivului care a dus laaceastă bătaie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine