2019-10-14 23:42

Remunerații de nabab la Autoritatea Aeronautică Civilă Română

 |  14:01
Remunerații de nabab la Autoritatea Aeronautică Civilă Română

Regia Autonomă "Autoritatea Aeronautică Civilă Română" (AACR) este una dintre cele mai atractive entități de sub tutela Ministerului Transporturilor, cel puțin din punct de vedere al salarizării.

Potrivit bugetului publicat recent în Monitorul Oficial, AACR are la ora actuală 223 de de angajați, iar “câștigul mediu lunar pe salariat (lei/persoană) determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială, recalculate conform Legii anuale a bugetului de stat” este de, atenție 12.148,10 lei, adică circa 2.600 de euro. Astfel, conform declarației de avere, directorul general Armand Petrescu (FOTO) a încasat anul trecut o indemnizație lunară de 14.757 de lei, ceea ce reprezintă circa 3.300 de euro. De asemenea, soția fostului ministru al Justiției din guvernul Ponta, Rodica Cazanciuc, a fost remunerată, anul trecut, pentru că ocupă funcția de director Reglementări în cadrul AACR cu 11.000 de lei pe lună, adică cu 2.500 de euro. Trebuie precizat că Autoritatea Aeronautică Civilă Română are ca obiect de activitate „asigurarea aplicării reglementărilor aeronautice naţionale şi supravegherea respectării lor de către persoanele juridice şi fizice, române sau străine, care desfăşoară activităţi aeronautice civile ori proiectează sau execută produse pentru aviaţia civilă pe teritoriul României, precum şi executarea prevederilor înţelegerilor şi acordurilor aeronautice internaţionale, la care statul român este parte".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-04Parerea ta...

ANONIM
09 Iul 2018

DE 28 DE ANI IN ROMANIA S-AU DEZVOLTAT MAI MULT DECAT INTR-O TARA PRIMITIVA SINECURILE, PRIVILEGIILE, NEPOTISMUL, MAFIOTISMUL, HAIDUCIA, ETC in timp ce economia, avutia nationala este continuu, furata si instrainata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray