2020-08-05 13:21

Reorganizarea MTS, blocată de peste trei luni de interesele și jocurile de culise „țesute” de ministrul Ionuț Stroe –„Chiloțel”

 |  10:03
Reorganizarea MTS,  blocată de peste trei luni de interesele și jocurile de culise „țesute” de ministrul Ionuț Stroe –„Chiloțel”

De mai bine de trei luni de zile, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, botezat de subalterni „Chiloțel” după apariția în chiloți la o emisiune TV, încearcă să reorganizeze această instuție.

Numai că noua organigramă propusă de Stroe – „Chiloțel” este făcută pe colț de masă, având o mulțime de modificări organizatorice aberante care nu respectă prevederile legale, fapt pentru care Agenția Națională a Funcționarilor Publice nu și-a dat ok-ul.

Secretar de stat pus să ascută creioane

 

La ora actuală, MTS are doi secretari de stat impuși de liberali, în persoana Andrei Mihaela Costache - pentru probleme de tineret, și a lui Dragoș Florin Coman - pentru probleme de sport. Numai că ministrul Ionuț Stroe- „Chiloțel” nu-l agrează pe secretarul de stat Dragoș Coman, fapt pentru care nici până acum nu i-a atribuit nicio sarcină de serviciu, iar atribuțiile pentru sport sunt date tot Andrei Costache. Practic, secretarul de stat Dragoș Coman este pus de ministrul Stroe „Chiloțel” să ascută creioane, pentru că așa vrea el.

Reorganizare ca-n Caragiale

 

În schimb, ministrul Ionuț Stroe a reorganizat departamentul Tineret, dar a făcut-o într-un mod scandalos care demonstrează diletantism și prostie. De fapt, Stroe- „Chiloțel” nu a făcut altceva decât să schimbe denumirea celor două direcții care erau și până la schimbarea organigramei. Numai că, a făcut-o de formă, pentru că fondul activităților a rămas tot cam același, adică ca-n Caragiale: „Ori să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, și anume în punctele... esențiale!”. 

Însă, una dintre direcții are o denumire care n-are nicio legătură cu tineretul, adică se numește Direcția proiecte și sport de masă. Ce caută sportul de masă la departamentul Tineret, când MTS are un departament de sport? Dar marea problemă a lui Stroe – „Chiloțel” este faptul că vrea să scape de anumite persoane din minister care nu îi fac anumite aranjamente cu dedicație, dar nu prea știe cum să o facă cât de cât legal. De aceea, aproape întrega activitate a MTS este blocată de jocurile de culise „țesute” de ministrul Ionuț Stroe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz