2020-01-28 15:08

Robert Negoită își bate joc de banii publici. Curtea de Conturi: Negoiță aruncă cu banii publici pe fereastră!

 |  12:56
Robert Negoită își bate joc de banii publici. Curtea de Conturi: Negoiță aruncă cu banii publici pe fereastră!

Curtea de Conturi a stabilit că Primăria Sector 3 a creat un prejudiciu de aproximativ 300.000 lei, pentru că nu a schimbat 237 de arbori care s-au uscat și nu au fost înlocuiți, deși aceștia se aflau în garanție.

Aproximativ  230 de arbori plantați  anul trecut de Primăria Sectorului 3 pe bulevardele Camil Resu, Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie, Lucrețiu Pătraășcanu, Banu Udrea, Zizin, Foișorului, Râmnicu Sărat, Baba Novac, Postavarului, C-țîn Brancuși și Theodor Pallady s-au uscat și nu au fost înlocuiți, deși erau în perioada de garanție, se arată în răspunsul trimis de Curtea de Conturi consilierilor USR de la Sectorul 3. Totul a pornit după ce aceștia au sesizat că mai mulți arbori s-au uscat în urmă lucrărilor făcute.

Valoarea celor 237 de arbori a fost estimată la  284.405, prejudiciul fiind constatat în timpul unui audit efectuat de Curtea de Conturi la Primăria Sector 3 în perioada septembrie-noiembrie 2017. 

Mai mult, prin amenajare cu pavele, majoritatea copacilor existenți au fost practic prinși între pavele, fiind astfel afectat echilibrul de creștere între rădăcina și partea aeriană care implicit duce la uscarea acestora. Curtea de Conturi a confirmat cele sesizate în cadrul verificărilor din perioada septembrie-noiembrie 2017. Mă întreb dacă neinlocuirea arborilor uscați în perioada de garanție este dovadă de incompetența sau rea-voită pentru a putea plăti o nouă campanie de plantări.  Pe lângă prejudiciul financiar, prin uscarea arborilor deja existenți și vechi de 40-50 de ani, cetățenii sunt privați de un aer mai curat într-un oraș deja foarte poluat. 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-08Parerea ta...

ROMA
08 Feb 2018

Gasca de hoti a marit taxele locale sa fure ei toti banii.orice taxe inseamna hotie.acum vor sa fure si subventia la caldura.dragnea si tariceanu sa plateasca din buzunar asa zisa casa regala care nu exista.conform constitutiei romania este republica.asa ca familia duda este ca orice familie din romania.deci demersul este neconstitutional din start.dar ce sa le ceri parazitilor astora pe care nu-i baga nimeni in seama in afara de aurolaci.ati vazut ca pe sclavul mafiei tudorel bubosul cu fiu angajat ilegal la facultate nu l-a bagat nimeni in seama.l-au luat in suturi si el batea campii pentru mafie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine