2020-03-28 17:43

Robert Negoiță și tunul imobiliar! 70.000 euro pentru wc-uri în curte în buricul Capitalei

 |  13:31
Robert Negoiță și tunul imobiliar!  70.000 euro pentru wc-uri în curte în buricul Capitalei

În stânga B-dului Nicolae Grigorescu, în Sectorul 3 al Capitalei, mergând spre râul Dâmbovița, vezi un cartier nou paralel cu partea nouă de bulevard ce merge spre pasajul construit greșit! Ce Pantelimon, Popeșți, Voluntari etc! Zeci de blocuri construite recent, sau aflate în construcție, FĂRĂ CANALIZARE!!!

Străzile, care nu pot fi numite străzi, sunt niște ulicioare. Cea mai lată are 3,5 m, majoritatea fiind între 2 și 3 m. NEASFALTATE ȘI FĂRĂ TROTUARE!

Există apă dar canalizare nu. Oamenilor li s-a spus că au toate utilitățile dar s-au trezit cu vidanjele care, la blocurile cu mai multe apartamente, vin și de 2-3 ori pe săptămână!!! Credeți că au fost mai ieftine apartamentele?! Nuuuu. Cei care ne-au sesizat plătiseră aproape 70.000 euro pe vreo 70 mp. Cum au primit aceste imobile Autorizații de Construire de la Primăria Sectorului 3, condusa de Robert Negoiță, nu știm, dar legal nu.

Nu știm ce-au avizat celelalte autorități, Agenția pentru Protecția Mediului, Apele Române dar toată legislația de mediu și urbanism interzice autorizarea fără utilități și străzi corecte, susțin reprezentanții ONG-ului Ecocivica.

Pe unele străzi nici nu încape mașina de pompieri. Sute de arbori au fost tăiați iar pe noile ,,străzi” nici nu poate fi vorba de plantări de aliniament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-24Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BONTON
25 Ian 2020

Vai ...!cum ?! Minunea asta nu este corect,este si el un mare coruptDar totusi latra la altii care poate nici nu sunt corupti ca el.Ce ti e si cu jivinele astea !Poate ca DENEAUL lui johanis ar trebui sa vada cum mai e cu ,,coruptea '' cu ,,jusitea''
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine