2020-07-14 13:52

Robert Negoiță, VACANȚĂ DE LUX împreună cu iubita pe bani publici

 |  22:28
Robert Negoiță, VACANȚĂ DE LUX împreună cu iubita pe bani publici

În perioada 30 noiembrie-8 decembrie 2019, Robert Negoiță și iubita sa, basarabeanca Elena Cojocari, au fost într-o deplasare în China. Conform actelor pe care Libertatea le publică azi, cazarea iubitei primarului la Hotelul Marriott din Guangzhou s-a făcut din bani publici, fiind achitată de AS3 Administrare Străzi S3 SRL, o companie a Primăriei condusă de Negoiță. În aceeași deplasare, viceprimarul Elena Petrescu și președintele CA de la AS3, Roxana Bălăceanu, au făcut masaj, decontat și el din banii contribuabililor.

Oficial, deplasarea în China s-a făcut pentru ca delegația de la AS3 Administrare Străzi S3 SRL să vadă anumite materiale care să fie aduse pentru refacerea Parcului Pantelimon. Societatea din subordinea Primăriei Sector 3 a trimis o delegație de cel puțin 5 persoane în China. Iar din delegație, pe lângă oamenii companiei de sector, au făcut parte și primarul Robert Negoiță și viceprimarul Elena Petrescu. Plus un nume surpriză, necunoscut publicului până azi, dezvăluie Libertatea

În camera dublă deluxe aflată pe numele lui Robert Negoiță s-a cazat și tânăra Elena Cojocari, conform documentelor aflate în posesia Libertății.

Când se plictisește, povestesc angajații primăriei, Elena Cojocari stă în biroul pe care îl are la dispoziție, alături de șefa companiei Administrare Străzi. “Deși nu apare ca fiind plătită de AS3 Administrare Străzi S3 SRL, Elena Cojocari este toată ziua în biroul Roxanei Bălăceanu”, descrie un angajat al primăriei cum arată ”ziua de lucru” a iubitei primarului.

Cei doi au mers împreună în China. Au avut o cameră dublă deluxe, cu mic dejun, la China Hotel – Marriott din Guangzhou, al treilea oraș ca mărime din Republica Populară Chineză.

Au stat 8 zile la hotelul de 5 stele, unde subalternii au decontat și servicii care n-aveau legătură cu deplasarea. De pildă, servicii de masaj pe numele a trei persoane: Elena Petrescu, viceprimar Sector 3, Roxana Bălăceanu, președinte CA la AS3 Administrare Străzi S3 SRL și Mircea Schlotter, designer. Președinta AS3 a plătit două ședințe de masaj.

Robert Negoiță a răspuns, azi-noapte, referitor la deplasarea decontată pe numele societății: „Nu exista așa ceva! Dacă cineva a îndrăznit sa facă asta, va Răspunde atât civil cât și penal! Nu cred ca a îndrăznit cineva sa deconteze așa ceva! Dacă a făcut-o, se va alege cu sesizare penală din partea mea”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-17Parerea ta...

ROXANA BALACEANU
17 Iun 2020

Bai jegule mincinos , nu tu ne ai pus sa decontam tot și sa ți dam jumate din bani ???? Mare escroc ești bai Cacaița
PARPANACHE
18 Iun 2020

ROBERTO ESTE PRODUS AL PSD SI TOT RESTUL E EXPLICABIL . Din ce se vede pleaca in vacanta pe banii nostri si deh ,de aici putem deduce ca isi protejeaza banii personali . Pentru Roberto e bine dar pt " iubita lui" e rau daca roberto termina banii publici praduiti In acest caz roberto nu-si va cheltui propriul buget dar pt a avea bani isi va da iubita la produs Pentru ea nu va fi ceva nou ci o revenire la vechea meserie in schimb roberto se va alege cu o noua calificare cea de CASIER intrucat va trebui sa incasesumele pt serviciile oferite de iubita clientiilor
CONSTANTIN
18 Iun 2020

Negoita nu este bun de actor .Este un gainar cu cravata si amaqnte .Apartenenta la psd nu ii da dreptul sa jefuiasca banul public dupa ale lui chefuri.Este adevarat ca puscariasul Dragnea i a aratat calea de urmat spre minciuna ,hotie si imoralitate.Dar tot Drtagnea i a aratat si finalul la ce se poate astepta Negoita in viitor.Adevaratii vinovati sunt cei care au votat Negoita si cei care astazi il sustin ,il ocrotesc!!Justitia daca ar fi DREAPTA si egala pentru toti nu ar tolera asemena jafuri!! Vin alegerile Locale si Parlamentare ,poate ca cetatenii,acum mai bine informati vor acorda un vot unui alt candidat ,mai potrivit ,cu demnitate si onoare!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz