2019-11-15 18:33

Cum a lăsat Rovana Plumb Ministerul Fondurilor Europene fără semnal telefonic

 |  13:38
Cum a lăsat Rovana Plumb Ministerul Fondurilor Europene fără semnal telefonic

Către sfârșitul anului trecut, Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb, și-a mutat sediul din Piața Victoriei într-o clădire de birouri din nordul Capitalei.

Licitația pentru noul sediu a fost adjudecată de către asocierea de firme Basp Property SRL și Basp Ideal SRL, iar clădirea formată din parter și cinci niveluri de spații de birouri se află pe Șoseaua București-Ploiești nr. 1-1B, intrarea făcându-se din strada Menuetului nr.7. Trebuie precizat că firma Basp Ideal SRL a fost fondată în 2006 de către controversatul om de afaceri Dragoș Dobrescu, iar acum este controlată de Petre Băjenaru, un discret afacerist implicat în proiecte imobiliare. Ca atare, firma fondată de Dragoș Dobrescu a câștigat licitația cu un preț de 22 euro/mp lunar, plus mentenanța de 4 euro/mp lunar, deși prețul pieței în acea zonă de birouri este de circa 13-15 euro/mp, iar chiria lunară în fostul sediu din Piata Victoriei a fost de 19,8 euro/mp. Însă, mutarea în noul sediu din nordul Capitalei le-a oferit angajaților Ministerului Fondurilor Europne o surpriză de proporții. În clădirea ministerului, condus până astăzi de Rovana Plumb, nu funcționează nicio rețea de telefonie mobilă. Practic, nu există semnal telefonic în acea clădire, fapt pentru care comunicarea se face doar prin intermediul aplicației Whatsapp. Cine vrea să vorbească la telefonul mobil trebuie să iasă afară din clădire, pe strada Menuetului. Incredibil, dar adevărat!   


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

9(NOUA) CASE.
24 Apr 2019

Rovana chilotzareasa putea sa-si mute sediul in una din cele 9 ( noua ) case ale ei TRECUTE IN DECLARATIA DE AVERE. DACA NUMAI 9 (noua) SUNT NOROCOASE..... CÂTE MAI ARE NETRECUTE IN DECLARATIE...???????????? IAR VOI VOTANTII ACESTEI LICHELE URLATI DE FOAME SI ASTEPTATI SA VA MAI DEA CÂTEVA FARIMITURI MAFIA PSD.
ROVANA ZINC
25 Apr 2019

BULGAROAICA E PE VAL , PE VALUL CARE DUCE SPRE PUSCARIE ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray