2020-01-26 01:50

Rovana Plumb şi-a înmatriculat maşina în Bulgaria ca să nu plătească taxa de poluare pe care ea a impus-o

 |  10:32
Rovana Plumb şi-a înmatriculat maşina în Bulgaria ca să nu plătească taxa de poluare pe care ea a impus-o

Fostul ministru al Mediului, Rovana Plumb, şi-a înmatriculat maşina în Bulgaria pentru a nu plăti taxa de poluare pe care chiar ea a impus-o. Ministrul a ţinut să precizeze că nu are nicio maşină înmatriculată în ţara vecină, dar şoferul familiei a dezvăluit că autoturismul este condus de fiul Rovanei Plumb.

Pe vremea când era ministrul Mediului, Rovana Plumb a înlocuit taxa de primă înmatriculare cu timbrul de mediu, care a intrat în vigoare din 15 martie 2013. Astfel, orice cumpărător al unui autoturism trebuie să plătească o taxă de poluare indiferent dacă mașina este adusă din UE sau este deja înmatriculată în România înainte de 2007.

Jurnaliştii de la România Liberă au precizat că printre cei care nu respectă această reglementare se numără chiar ministrul Rovana Plumb.

Potrivit sursei citate, familia fostului ministru al Mediului a cumpărat în anul 2008 o maşină de lux, care a apărut în declaraţiile de avere ale demnitarei din 2012 şi 2013. Autoturismul a fost înmatriculat în Bulgaria , la Ruse, şi şi-a schimbat proprietarul. În ultima declaraţie de avere, cea din vară, apare ca fiind înstrăinat. Maşina a fost însă văzută mai multe zile la rând în curtea vilei pe care ministrul Rovana Plumb o are în comuna Pantelimon.

Şoferul familiei Plumb a dezvăluit că maşina este folosită de fiul Rovanei Plumb, iar mai mulţi martori le-au declarat jurnaliştilor de la România Liberă că de autoturism se foloseşte chiar şi soţul demnitarei.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb a negat că ar deţine o maşină înmatriculată în Bulgaria.

”Doamna Rovana Plumb nu deține și nu a deținut în proprietate nici un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în Bulgaria. Nu a folosit și nu va folosi, personal, un astfel de autoturism în activitatea domniei sale. Mașina menţionată în declaratiile sale de avere anterioare a fost înstrăinată către o terță persoană, în anul 2013”, a fost răspunsul dat de fostul ministru al Mediului prin intermediul consilierului său personal. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-20Parerea ta...

ALTA IMPUTITA
20 Oct 2014

PSD-sta! Marea 'doamna' a politicii romanesti postdecembriste...
CROCODILUL FLAMAND
20 Oct 2014

Mdaaa Rovana care calareste banana;sa plateasca pulimea taxa de inmatriculare ilegala,ca ea merge cu numere de Bulgaria Da de ce nu pleaca de tot in Bulgaria tzigancile astea travestite in romance?SIKTIRRRRR CIOARA pERVERSA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine