2020-01-28 15:04

Rudel OBREJA, plângere penală la DIICOT împotriva lui KOVESI, COLDEA și MAIOR. Ce acuză fostul șef al Federației de BOX

 |  19:37
Rudel OBREJA, plângere penală la DIICOT împotriva lui KOVESI, COLDEA și MAIOR. Ce acuză fostul șef al Federației de BOX

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, judecat alături de Elena Udrea în dosarul “Gala Bute”, a făcut plângere la DIICOT împotriva șefei DNA Laura Kovesi, a fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, și a fostului șef al SRI, George Maior.

Rudel Obreja susține, în plângere (vezi facsimile), că aceștia se fac vinovați de grup organizat în urma încheierii protocoaleleor SRI-Parchetul General. 

Astfel, acesta susține, într-o postare pe contul său de socializare că va cere procurorilor ”să fie luate măsurile legale care se impun, mai ales având în vedere că avem de-a face cu un pericol pentru ordinea publică și a statului”. 

De asemenea, Rudel Obreja a făcut plângere și împotriva tuturor procurorilor care au făcut parte din 'echipe mixte', dar și contra celor care au transmis informații, date, probe din dosare către angajați ai SRI sau au colaborat în orice mod cu structurile de informații în baza acestui protocol. Obreja consideră că "este necesar să se stabilească la ce moment, în ce structura și cu ce resurse a luat ființă acest grup, cine a fost inițiatorul și constituitorul acestui grup, cât de extinse au fost legăturile sale și câți membri au aderat la acest grup - devenind beneficiari ai informațiilor strict secrete și implicit ai puterii oculte care a îngrozit justiția și justițiabilii, câți membri sprijinitori au avut, cine sunt aceștia și în ce formă au acționat în vederea punerii în aplicare a acestui 'plan zero, diabolic și distructiv la adresa puterii judecătorești". Fostul președinte al FR Box mai arată în plângere că Protocolul, care în opinia sa este ilegal, reprezintă doar o mică parte de acțiunile exteriorizate de un “grup infracțional extrem de periculos, care s-a folosit de toate pârghiile puse la dispoziție de sistemul constituțional pentru a acționa în secret în vederea subordonării reale a puterii de către ei înșiși". Obreja susține că va aduce martori și înscrisuri pentru a proba lucrurile susținute în plângere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-16

Mai multe imagini:
Rudel OBREJA, plângere penală la DIICOT împotriva lui KOVESI, COLDEA și MAIOR. Ce acuză fostul șef al Federației de BOX
zoom
Rudel OBREJA, plângere penală la DIICOT împotriva lui KOVESI, COLDEA și MAIOR. Ce acuză fostul șef al Federației de BOX
zoom
Parerea ta...

ANONIM
17 Apr 2018

Considerați că domnul Rudel Obreja a depus "hârtia" despre care Traian Băsescu îi zicea lui Johannis să nu o publice sau ar fi altă "hârtie", hârtia domnului Johannis, despre care ministrul justiției zicea că vrea să o conteste la CCR ?
BOOYAKA
17 Apr 2018

Avem nevoie de eroi ai luptei pro-coruptie,de puscariasi veritabili,care sa ne indrume pasii in viata!Antena 3 e aici?
ANONIM
17 Apr 2018

Uite, il cosmetizara dintr-un VODA AUTENTIC, OD DOMNESC ROMANESC in alte vieti, si, cum stiu secureii si hotzoii nationali sa se foloseasca de informatia serviciilor sec crete, uite cum il cosmetizeaza pe tiganul borfas ca sa isi scape banetul negru adunat din hotit poporul; lupta e intre hoti, se tem si refuza redistribuirea banilor negri si lupta sa nu aiba dosarele puerile cu care apoi ii belesc si ii achita pe cei care nu se opun redistribuirii banilor furati. Toata chesta asta cu redistribuirea fructelor furtisagurilor are patroni, unii-s in tara, altii nu. Mai e si o fundatie cu nume sonor, nobil, ce si-a tras si rejineta &fundatie, ea este cea care percepe 10% din ce li se da si ofera protectie... in niste limite, cotizantul poate furaci linistit daca da zeciuiala coanei rejineta, insa cand vin cei din tari cu monarhie functionala, e se trece peste rejineta-opereta nereusita si insfaca aceia miliardele negre iar rejineta e neputincioasa. Asa fu unul mare politician, filantrop, oier curatat de o S...uuuuma! de te doare capul, si apoi inca odata de dameze d3 consum ultra informate de secureii vechi, ai kgb-isti si il lasara fara mai nica...acum scoate oile in drum, ca ii stersesera mintea ca la matz, atat fu o albina....Azi nu stie ca a avut zecile de md negre....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine