2019-07-18 14:08

S-a aflat ADEVĂRUL: Cine s-a OPUS revenirii în țară a Regelui Mihai: ”Va fi HAOS, va fi vărsare de sânge”

 |  21:53
S-a aflat ADEVĂRUL: Cine s-a OPUS revenirii în țară a Regelui Mihai: ”Va fi HAOS, va fi vărsare de sânge”

Conform unor informații transmise de Digi24 și pe baza mărturiilor ambasadorului Emil Hurezeanu și a fostului președinte al TVR, Răzvan Theodorescu, nu Ion Iliescu a fost cel care s-a opus revenirii Regelui Mihai în țară.

Miercuri, la Jurnalul de seară, jurnalistul Digi24 Cosmin Prelipceanu a relatat că Răzvan Theodorescu, care era președintele Televiziunii, și-a amintit că l-a sunat pe Ion Iliescu și că i-a spus: „Lasă-l pe Rege să se ducă la Curtea de Argeș!”, iar Ion Iliescu l-a asigurat că nu are nimic împotrivă, dar trebuie convins „Petre”, adică premierul de atunci, Petre Roman.

Imediat, Răzvan Theodorescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Petre Roman, iar acesta i-a explicat că va fi haos, va fi „vărsare de sânge”, va fi „o lovitură de stat”.

Astăzi, fostul premier Petre Roman s-a disculpat de aceste acuzații și a declarat, pentru Digi24, că nu se temea de revenirea în țară, în 1990, a regelui Mihai, ba, mai mult, l-ar fi primit cu brațele deschise, însă a intrat în țară sub alt nume.

„Din punctul de vedere politic, nu aveam niciun fel de reţinere, aşa cum îi spusesem şi Principesei Margareta. Din punctul de vedere al procedurii existau nişte elemente destul de neplăcute”, a subliniat fostul prim-ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Dec 2017

ha ha ca de obicei...bolsevicii arunca de la unul la altul pisica moarta..raspunsul cu expulzarea ex-regelui Mihai este simplu -ACEEASI CLICA INFRACTIONALA CARE A FACUT MINERIADELE este cea care a clocit expulzarea ex-regelui......precum stim e vorba de grupul ILIESCU-MAGUREANU-GELU VOICAN-PETRE ROMAN plus clica de generali-mafioti CHITAC-DiAMANDESCU din MI si IZMENARII lui OPREA din MAPN si serviciile secrete Dupa care stim toti ce a urmat...teroare si jaf FSN-psD timp de 27de ani
SANDU
16 Dec 2017

Dacă tu vrei ca să vină la tine în țară mama ta expulzată, atunci tu o respigi pentru că a intrat sub alt nume ca să te vadă ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray