2019-07-18 14:43

S-a aflat cine era tânăra de 25 de ani ucisă la metrou. DETALII ȘOCANTE despre crimă

 |  09:41
S-a aflat cine era tânăra de 25 de ani ucisă la metrou. DETALII ȘOCANTE despre crimă

Alina Ciucu era în vârstă de 25 de ani și provenea din Craiova. Aceasta şi-a pierdut viaţa pe 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă se supravieţuire.

Criminala a împins-o pe Alina Ciucu chiar în momentul în care trenul a ajuns în staţie. Mai mult, nicio persoană aflată în apropiere nu a văzut ceea ce s-a întâmplat. Tânăra era însărcinată în câteva luni.

Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau. Potrivit ultimelor informaţii, tânăra care a murit marţi seară era însărcinată şi era din Craiova. Mai mult, se pare că şi suspecta în acest caz este o craioveancă. Magdalena Şerban s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani, anunță Adevărul.

Poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. A fost imediat reţinută şi dusă la audieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-13

In legatura cu acest articol...

IMAGINI cu criminala de la metrou. Unde au prins-o polițiștii
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray