2019-10-23 13:22

S-a AFLAT totul! Unde a FUGIT Liviu Dragnea în vacanță cu iubita sa

 |  20:22
S-a AFLAT totul! Unde a FUGIT Liviu Dragnea în vacanță cu iubita sa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat pentru G4Media.ro surse aeroporturare.

 Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona. Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul.

Nu este clar nici dacă Verona a fost ultima destinație sau de acolo avionul a plecat spre o altă destinație. Dragnea nu a răspuns până la ora publicării acestui material mesajelor transmise de G4Media.ro.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, dădea asigurări pe data de 3 ianuarie, deci la o zi după ce Dragnea a părăsit România, că liderul PSD nu a plecat din țară și că ”nu va pleca din țară, în mod sigur”.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu la B1TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

AI BELITO BELINI
09 Ian 2019

SE PUPA PE DINTI . CU AVION PLATIT DE GIGOLO GHITA , FOSTUL PRIMUL PATRON
MACACPEDRAC-NEA
09 Ian 2019

AVIONUL ESTE INCHIRIAT PE BANII PSD . BOARFA , LA FEL ?
NEGRO
10 Ian 2019

Credeam ca Samsarul de Gratia s-a refugiat in Crimeea furata recent de Mentorul KGB-ist a domniei sale. Dar puslamaua s-a refugiat tot in Europa. Desi uncheasului ii pute tot de e european si demn. Minora corupta ii pupa milioanele furate de la roamani, dar nu pentru mult timp. Romanii nu-i mai vor lasa pe talhari sa-si bata joc de Tara cat vor muschii lor imbacsiti de grasimea puterii. Deja analistii politici ai Europei au inceput observatiile dand la o parte urechismele lui Ardei Umplut, Oracolul de la Gagesti si le arata adevarata fata. Va fi un examen greu, iar Dancila care a pierdut treapta de liceu e obisnuita sa distruga. A pierdut Romania, dar in Europa Unita nu-si va mai permite amatorismele de doi bani. Sa ne vedem cu bine si dupa cele sase luni de civilizatie europeana. Poate ca va iesi intre timp si Dihorul din barlogul iubirii (de putere corupta si de bani furati)...
MANDOLINATA
10 Ian 2019

"negro" - esti turbat tare de tot, palavragiu pedelakeo-terfeliste de doi-bani perechea … creieras minor de sobolan ka.ca.niu, umflat cu flatule puturoase de la fekalele ingurgitate de trei ori pe zi !
MARINELU
10 Ian 2019

Mor onanistii de necaz ca are Dragnea acces la fofoloanca tanara!
ANONIM
11 Ian 2019

SUGE CODRUT STEFANESCU CAP DE BOUA , LA FOSTE CIOCANITOARE A LUI GIGOLO GHITA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray