2020-06-07 00:36

S-a amânat, din nou, procesul MISA. Păsăricile, francmasonii și iluminații din capul lui Guru Bivolaru

 |  21:01
S-a amânat, din nou, procesul MISA. Păsăricile, francmasonii și iluminații din capul lui Guru Bivolaru

Robert Veress

Procesul în care Gregorian Bivolaru şi alte 20 de persoane care fac (sau au făcut) parte din şcoala de yoga MISA sunt acuzaţi de trafic de persoane, iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat, constituire a unei organizaţii cu caracter fascist, instigare la ură împotriva poporului evreu, trecere ilegală a frontierei unui stat străin, instigare la discriminare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, durează de aproape 10 ani. Judecata a început în anul 2007, Tribunalul Cluj a dat o soluție de achitare, în februarie anul trecut, Parchetul a făcut recurs, iar judecarea recursului a început, la Curtea de Apel Cluj, în luna mai. Marți, după diverse solicitări „colaterale”, ar fi trebuit să înceapă dezbaterile propriu-zise, însă completul de doi judecători a decis amânarea cauzei. Tot amânată pentru luna viitoare este cauza în care Magnus Aurolsson (numele luat de Bivolaru în Suedia), a cerut suspendarea executării pedepsei de șase ani închisoare, primită în iunie 2013, în dosarul finalizat la Înalta Curte de Casației și Justiție, în contumacie. În acel dosar, Bivolaru a fost condamnat pentru trafic de persoane și acte sexuale cu minori, scăpând de acuzațiile de trafic cu minori, corupere sexuală a minorilor și perversiuni sexuale cu minori. Și acel proces a durat aproape 10 ani, Bivolaru fiind trimis în judecată în anul 2004, când a și fugit din țară (a fost achitat pentru trecerea frauduloasă a frontierei, fiindcă fapta era prescrisă).

Există multe adevăruri, multe jumătăți de adevăruri și multe mistificări, în legătură cu Bivolaru și MISA. În cele ce urmează, voi sintetiza informațiile vehiculate în legătură cu această organizație și cu liderul său, încercând să separ „grâul de neghină”.

Ce este clar:

1. O parte dintre adepții MISA, în frunte de fostul lider (Gregorian Bivolaru) sunt obsedați sexual, prezentând devieri comportamentale derivând din această obsesie.

2. Bivolaru este pedofil, iar mulți dintre adepții său nu au nimic împotriva pedofiliei.

3. Din MISA au făcut parte persoane care au ocupat funcții importante în aparatul judiciar, inclusiv magistrați.

Pentru primele două concluzii, dincolo de motivarea sentinței în dosarul finalizat cu condamnarea lui Bivolaru, internetul abundă de probe. Cea mai relevantă este filmarea realizată la Sala Polivalentă din Capitală, în martie 2002, când mii de adepți MISA au participat la „festivitățile” în onoarea lui Guru, care aniversa împlinirea unei jumătăți de secol. Zeci de adepți MISA s-au „bălăcit” atunci într-o mare orgie sexuală, în imagini apărând, la un moment dat, alături de adulți, o fetiță de circa 10 ani, tot goală-pușcă.

Nu voi insista pe producția de filme porno, cu artiste MISA înghițind urina furnizată direct de mai mulți masculi și alte asemenea „ghidușii”. Au fost produse în Danemarca și, câtă vreme e vorba de corpul unui adult, face ce vrea cu el. La urma urmelor, MISA și-a încasat pedeapsa pentru asta, fiind exclusă, în 2008, din Federația Internațională de Yoga.

De la Hatha Yoga, la Tantra Yoga

Deși nu este o probă în sensul celor afirmate mai sus (pe puncte), voi continua cu o mărturie. Nu am fost membru MISA, dar am practicat, în anii studenției, Hatha Yoga, la Târgu Mureș, într-un grup coordonat de o instructoare ce fusese eleva lui Bivolaru. Instructoarea, al cărei nume l-am uitat, era realmente foarte pricepută. Asanele (exercițiile de Hatha Yoga) pe care le-am învățat cu îndrumarea ei, mi-au (ne-au) fortificat mult organismul, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. A venit, însă, momentul când, alături de cursurile de Hatha Yoga s-au strecurat cele de Tantra - o formă de Yoga ce vizează atingerea „stării de integrare în absolut” prin practicarea continenței sexuale (reprimarea orgasmului în timpul partidelor de amor, practicate în felurite poziții). Atunci, am decis să renunț la cursuri, spre dezamăgirea manifestă a instructoarei, care și-ar fi dorit să-i devin elev (și) de Tantra Yoga. Au fost și alți cursanți care au renunțat atunci, dar majoritatea au rămas. Nu știu ce s-a întâmplat mai departe (mai ales că m-am mutat din localitate), dar un lucru îmi este limpede: nu degeaba au fost implicate în activități MISA reprobabile persoane educate, inteligente și cu un profil moral ireproșabil, înainte de asocierea cu Bivolaru și/sau acoliții acestuia. Liderii MISA aveau o capacitatea fenomenală de persuasiune și nu dădeau greș, dacă aveau de a face cu persoane înclinate spre ezoterism, așa cum erau cursanții care au acceptat să fie inițiați în tehnicile tantriste. De aceea, nici nu mă miră cerbicia cu care Bivolaru continuă să fie apărat de mulți dintre cei care l-au cunoscut personal, în pofida probelor zdrobitoare prezentate împotriva sa.

De exemplu, fosta judecătoare Simona Lungu, care a fost dată afară din magistratură pentru că a fost protagonista unui film erotic pe vremea când făcea parte din MISA. Acum este avocată și nu se dezice deloc de Guru. Dimpotrivă,  spune public (într-un interviu pentru MISA TV) că Bivolaru este persecutat de autorităţile din România, că anchetatorii ar fi furnizat către Europol date false, în baza cărora fostul lider MISA a fost reținut în Franța.

Acesta este leit-motivul lui Bivolaru și al adepților săi: toți cei care îl trag la răspundere sunt abuzivi, servesc interese ascunse, satanice, masonice, comuniste etc. Inclusiv Cecilia Tiz, o fostă adeptă MISA, care, ce-i drept, pare să fi dezvoltat o obsesie din denigrarea organizației. Dar este ușor să înțelegi că poți rămâne marcat pe viață, când te trezești dintr-un coșmar cu orgii sexuale, cu viața personală grav afectată. MISA susține, însă, că d-na Tiz ar fi „omul SRI”.

Cecilia Tiz ne semnalează următoarele:

„În dosarul MISA de la Cluj exista foarte multe elemente ce dovedesc coniventa procurorului, judecatorilor si avocatilor in vederea favorizarii ilegale a inculpatilor:

• ani de zile procesul a trenat pe rol pentru cauze de amanare penibile (ex. lipsa procurorului de sedinta)

• s-au audiat doar martorii apararii, fara audierea martorilor acuzarii, din rechizitoriu

• s-a dat o achitare cu motivarea ca probele din cadrul urmaririi penale au fost adminsitrate ilegal. In realitate, doar o parte din probe (cele obtinute cu mandatele de interceptare pe siguranta nationala si cele bazate pe perchezitii) au fost ilegale si erau anulabile. Judecatorul fondului nu a luat in considerare probele puse la dispozitie de partile vatamate (doar Albu (Costea) Cornel a depus 82 de probe la dosar!) ce au fost ignorate cu desavarsire de catre instanta, desi trebuiau avute in vedere. De asemenea, nu au fost avute in vedere declaratiile de martori administrate in cursul urmaririi penale ce demonstrau infractiunea de trafic de persoane, declaratii ce nu puteau fi anulate, caci au fost luate in conditii de legalitate.

• în cele 68 de pagini de motive de apel, procurorul reuseste sa critice in concret hotararea de achitare doar pe 4 pagini (filele 61-64 din motivele de apel), făra a face referire la probele ne-anulate, ce nu au fost avute in vedere de catre instanta (inscrisuri depuse de partile vatamate, declaratiile de martori audiati de catre Parchet, etc.) - de unde rezulta clar favorizarea infractorilor, cererea de apel fiind redactată in mod formal, fără critici de nelegalitate substantiale la adresa hotararii de fond.

• cererea de recuzare formulata de Albu (Costea) Cornel contine elemente de denunt pentru favorizarea infractorului, nu doar suspiciuni de impartialitate ale judecatorilor. Ar trebui trimisă la DNA. SImplul fapt că nu a fost solutionata pana acum arată că ceva e putred la instanțele de la Cluj.

• la termenul din 10 mai avocata lui Gregorian Bivolaru, Cristina Matu, minte, afirmand ca nu stiu unde se afla incarcerat Gregorian Bivolaru in Franta, pentru a ingreuna desfasurarea procesului de la Cluj. In realitate, se stia ca se afla la Fresnes, iar instanta putea afla acest lucru doar citind presa de la acel moment.

• Faptul ca la ultimul termen de judecata pentru Gregorian Bivolaru si-a depus delegatie si fostul procuror militar Dan Voinea (devenit avocat in baroul Gorj după pensionarea ca procuror militar) cel care a solutionat plangerile adeptilor MISA pentru abuzurile din 2004, dând la acel moment soluții de neincepere a urmăririi penale împotriva lucrătorilor SRI, jandarmilor, polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, dosar ce a fost totuși câștigat la CEDO de un nr. de 26 de ashramisti MISA, demonstrează că acesta a intrat în dosar doar cu scopul de a-și trafica influența pe care o are asupra judecătorilor și procurorului de ședință din dosar, pentru a obține o soluție favorabilă inculpaților. Sunt binecunoscute relațiile politice și pe linie de servicii secrete ale lui Dan Voinea, modul în care acesta a ținut în loc ani de zile dosarul penal al Revoluției și Mineriadei, favorizându-i pe neocomunistii care astăzi conduc România (Ion Iliescu, Traian Băsescu, Petre Roman, Dan Voiculescu, etc.)

• intregul dosar e instrumentat de mantuiala - vezi citatiile trimise surorilor Arabela si Isabela Muresan la adrese care nu mai sunt valabile de ani de zile (despre ambele se stie macar din presa ca traiesc in Portugalia de ani de zile). De asemenea a fost citat Remus Lomos, decedat de mai bine de doi ani, fapt ce fusese deja sesizat si semnalat si in presa”.

Să recunoaștem, destule elemente care ridică suspiciuni rezonabile referitoare la dreapta judecare a acestui dosar. Dar CSM i s-a solicitat, fără succes, recuzarea procurorilor de caz.

MISA: „Acest dosar se bazează în întregime doar pe interpretarea forţată şi complet ilegală pe care Parchetul o face termenului de «karma-yoga»”

Pe de altă parte, luni, 5 septembrie, MISA a emis un comunicat de presă, semnat de Mugurel Atudorei, din care cităm:

„La recursul de mâine de la Tribunalul Cluj, procurorii încearcă cu disperare să-şi spele obrazul, după ce rechizitoriul de 100 de volume a fost desfiinţat de instanţă (Tribunalul Cluj - n.r.) (...) Redăm în continuare din acest document amplu câteva paragrafe edificatoare cu privire la inexistenţa infracţiunilor de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru, la presiunile politice exercitate şi chiar la fabricarea acestui dosar şi a aşa-ziselor probe prezentate de Parchet:

• Rechizitoriul (constând în 100 de volume!) «s-a bazat pe fapte care nu există», pe declaraţii obţinute inclusiv în urma unor «percheziţii barbare», pe expertize ale unor aşa-zişi experţi care fie şi-au «asumat în mod ilegal această calitate de specialist în psihologie judiciară» (psihologul Tudorel Butoi), fie se află pe statele de plată ale SRI (prof. univ. Irina Holdevici, ofiţer SRI), «instituţia implicată în deschiderea dosarului MISA»;

• «Întreaga cercetare judecătorească a relevat inconsistenţa acuzaţiilor din rechizitoriu, în această fază toate acuzaţiile dovedindu-şi adevărata natură, adică de simple presupuneri, deducţii lipsite de suport probator, devenind mai mult decât evident că faptele de acuzare fie nu există, fie nu întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor pentru care inculpaţii au fost trimişi în judecată.»;

• procurorii au folosit aşa-zise mijloace de probă care «nu au avut ca scop aflarea adevărului», ci au fost folosite «doar pentru a influenţa instanţa»;

• organele de urmărire penală «au încălcat în mod foarte grav dreptul la un proces echitabil al inculpaţilor»;

• procurorii au recurs chiar, în mod extrem de grav, la înlocuirea unor nume din declaraţiile unor părţi vătămate, pentru «a induce în eroare instanţa de judecată», «cu scopul de a atrage răspunderea penală […] a inc. Bivolaru Gregorian»;

• «DIICOT a ales ’specialişti’ ce puteau ’garanta’ rezultatul demersului care era deja stabilit. Aceştia doar au preluat anumite teorii deja elaborate de Parchet, pe care apoi le-au ’confirmat’, fără a le verifica în niciun mod legitimitatea. Niciuna dintre aceste aşa-zise ’expertize’ nu îndeplineşte criterii elementare de profesionalitate»;

• unele aşa-zise părţi civile au dat declaraţii «cu exact acelaşi cuvinte până la cel mai mic detaliu, ceea ce dovedeşte că fraza le-a fost dictată de către anchetator şi că ele în realitate nu cunosc nimic despre asta»;

• declaraţiile unor părţi civile referitoare la alte părţi civile nu au putut fi luate în considerare din cauza «interesului procesual comun pe care îl au toate părţile civile, şi anume acela de a obţine pe nedrept sume de bani cu titlu de despăgubiri», sume halucinante ce ajung până la 5 milioane de euro; de asemenea există în declaraţii «o serie de contradicţii flagrante care demonstrează fără dubiu că nu spune adevărul»;

• unele părţi civile au formulat plângeri la ani buni după «săvârşirea presupuselor fapte ale căror victime susţin că au fost», ceea ce arată «lipsa de veridicitate a acuzaţiilor» şi «scopul […] de a se răzbuna pe inculpatul Bivolaru Gregorian»;

• absolut toate «părţile vătămate» au declarat că nu au fost oprite să plece din ashram sau de la cursul de yoga când au dorit aceasta;

• instanţa constată în cazul fiecărei părţi civile că «este exclusă existenţa oricărui element de îndemnare, de determinare, de constrângere sau de abuz de autoritate care să fi fost exercitată […] de către inc. Bivolaru Gregorian», precum şi că este exclus că «s-ar fi putut afla într-o stare de vulnerabilitate faţă de inculpatul Bivolaru Gregorian, caz în care ar fi putut să fie receptivă la presupusele acte de recrutare care susţine că s-ar fi săvârşit asupra ei în vederea cazării în ’ashram’ şi exploatării acesteia în stare de aservire»;

• «publicarea integrală pe internet a întregului Rechizitoriu, chiar înainte de a fi sesizată instanţa de judecată, dovedeşte cu prisosinţă aceste presiuni care au existat în timpul anchetei»;

• «materialul probator conduce instanţa mai presus de orice dubiu spre concluzia că faptele nu au fost săvârşite»

În concluzie, acest dosar se bazează în întregime doar pe interpretarea forţată şi complet ilegală pe care Parchetul o face termenului de «karma-yoga» («calea acţiunii altruiste şi detaşate»), pentru a pune semnul egal între traficul de persoane şi munca voluntară. (...)

Avocatul lui Gregorian Bivolaru în procesul de la Cluj, Dan Voinea, doctor în drept, general de brigadă şi expert în victimologie, declară: «Inculpații din acest dosar și yoghinii din România sunt victimele a peste 40 de ani de abuzuri din partea structurilor de putere securiste, suferind doar pentru că înțeleg să ducă o viață diferită de a altora, să mediteze și să aibă o filozofie proprie despre existența umană cu adânci reflexe din filozofia indiană, experiența yoga. Această hărțuire sistematică prin presă și justiție afectează profund viața acestor victime prin marginalizare și dispreț, fapt ce constituie o violare gravă a libertăților și demnității umane. Această cauză prin istoricul ei se dorește a fi o construcție juridică de natură politică a ‘cauzei MISA’ și face parte din marile dosare ce privesc victimele comunismului, iar represiunea împotriva MISA este o replică a represiunii făcute împotriva mișcării yoga de peste 40 de ani.»”.

Dan Voinea și „securiștii” anti-MISA

Conform avocatului - ex-procuror Dan Voinea, nevinovăția lui Bivolaru s-ar proba prin profilul unor dintre cei care l-au „persecutat”:

- fostul general de Securitate Ovidiu Soare, fost şef cu Securitatea Economică din SRI. Soare l-ar fi urmărit informativ pe Gregorian Bivolaru încă dinainte de Revoluţie. În ianuarie 2012 a fost condamnat la închisoare pentru trei infracţiuni de luare de mită.

- judecătoarea Antonela Costache, care a emis mandatul de arestare a lui Bivolaru în 2004, a fost, la rândul ei, arestată pentru trafic de influență, în martie 2013.

- procurorul George Balan, comisarul Vlad Mihai, judecătoarea Georgeta Barbălată de la ICCJ-secţia penală şi procurorul Marcel Sâmpetru, fost procuror general adjunct al României, sunt cercetați într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi folosirea ilegala a unor informaţii clasificate.

Bivolaru: Francmasonii mi-au oferit 6.660.000 euro ca să desființez MISA

Gregorian Bivolaru însuși a plusat, completând lista aceasta cu numele judecătorului francez Jean Bartholin, care a instrumentat dosarul arestării sale în Franța. Bivolaru spune că acesta ar fi francmason. Afirmația se regăsește în scrisoarea adresată din închisoare participanților la tabăra anuală a MISA de la Costinești. În epistola respectivă, Guru susține că a fost amenințat cu închisoarea dacă nu va renunța la „misiunea” sa, prin intermediul unor scrisori primite în februarie anul acesta, Suedia, scrisori în care a fost îndemnat să adere la francmasonerie, urmând a fi recompensat cu suma de 6.660.000 euro, dacă va accepta desființarea MISA. Bivolaru anunță că are scrisorile (redactate în engleză), plicurile și timbrele cu care își poate proba afirmațiile. O altă scrisoare, anonimă, trimisă în luna iulie, avocaților săi din Franța, i-ar informa pe aceștia că judecătorii Curții de Casație a Franței au avut „ordin” să-l extrădeze. Iar Bivolaru trage concluzia că francmasoneria și „gruparea satanică a așa-zișilor Iluminați” controlează Franța.

Aproape că îți vine să-l crezi pe cuvânt! Batman, Batman!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-09

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
06 Sep 2016

BA FRATE>>>>AM RAMAS CA LA DENTIST>>>>>>>CUM DRACU MISA E "CONTRA EVREILOR">>>>>>>PAI GURU BIVOLARU FURNIZA CARNE PROASPATA LA BAIETII LUI TONY BLAIR>>>>>>>>NASTASE SI CU TATULICI SUNT MEMBRI DE VARF IN MASONERIA EVREIASCA>>>>>>SI BIVOLARU E OMUL LOR>>>>>>>CUM DRACU E ASTA ACTIVITATE ANTI-EVREIASCA?>>ADICA EVREI....ANTISEMITI??????...SA MA LAMUREASCA SI PE MINE CINEVA....CARE STIE CUM E CU CHESTIILE ASTEA
MARIAN
06 Sep 2016

Robortzel ce grad ai primit in francmasonerie pentru articol? Celalalt site care a preluat basmul Ceciliei Tiz apartine masonului Arpad Paszkany (coetnic de-al tau) reprezentant al TriGranit holding ce are printre actionari pe Nathaniel Rothschild.
ANONIM
07 Sep 2016

Fratele lui senatoru Bivolaru si var cu Adrian Nastase din Tartadesti - Riioasa . Cine la scos afara din tara ?
ION
21 Sep 2016

Avocatul lui Gregorian Bivolaru în procesul de la Cluj, Dan Voinea, doctor în drept, general de brigadă şi expert în victimologie, declară: «Inculpații din acest dosar și yoghinii din România sunt victimele a peste 40 de ani de abuzuri din partea structurilor de putere securiste, suferind doar pentru că înțeleg să ducă o viață diferită de a altora, să mediteze și să aibă o filozofie proprie despre existența umană cu adânci reflexe din filozofia indiană, experiența yoga. Această hărțuire sistematică prin presă și justiție afectează profund viața acestor victime prin marginalizare și dispreț, fapt ce constituie o violare gravă a libertăților și demnității umane. Această cauză prin istoricul ei se dorește a fi o construcție juridică de natură politică a ‘cauzei MISA’ și face parte din marile dosare ce privesc victimele comunismului, iar represiunea împotriva MISA este o replică a represiunii făcute împotriva mișcării yoga de peste 40 de ani.»”.
CROCODILUL FLAMAND
21 Sep 2016

HA HA MISA NU E YOGA....E UN CULT PEDOFIL SATANIST...DAR NU O SA RECUNOASCA VREODATA CA DROGHEAZA COPIII SI-I EXPLOATEAZA PENTRU PEDOFILIE SI TRAFIC DE ORGANE....BIVOLARU ERA PERSECUTAT DE COMUNISTI?....ADICA DE VARUL ADRIAN NASTASE....HA HA HA...BUNA POANTA....SI PETRE ROMAN ERA PERSECUTAT DE COMUNISTI...CA NU-I DADEA CEAUSESCU PE FIE-SA DE NEVASTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine