2019-10-14 13:48

S-a amânat discutarea amendamentelor la Codurile penale. Când va fi reluată DEZBATEREA

 |  13:00
S-a amânat discutarea amendamentelor la Codurile penale. Când va fi reluată DEZBATEREA

Șeful Comisiei pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, a declarant că şedinţa Comisiei se va relua luni, la ora 9.00, cu dezbaterea amendamentelor şi elaborarea Rapoartelor la modificările legilor justiţiei 303, 304 şi 317, urmând a se intra ulterior şi pe discuţiile privind Directiva.

Iordache a precizat că până sâmbătă se vor putea depune amendamente de către senatori la proiectele de modificare a legilor 304 privind organizarea judiciară şi 317 privind CSM, adoptate miercuri seara de plenul Camerei Deputaţilor.

El a arătat că toate aceste amendamentele depuse de senatori, atât la proiectul care modifică legea 303 privind Statutul magistraţilor, cât şi la legile 304 privind organizarea judiciară şi 317 privind CSM, se vor discuta luni de la ora 9.00, pentru a se face Rapoartele care să fie transmise plenului Senatului, care este Cameră decizională.

Iordache a spus că după elaborarea Rapoartelor se va intra pe discuţia privind transpunerea directivei europene referitoare la prezumţia de nevinovăţie.

Comisia specială pentru Legile justiţiei s-a reunit, joi, pe ordinea de zi figurând începerea dezbaterilor privind modificarea Codurilor Penal şi de procedură Penală, scopul fiind transpunerea Directivei PE referitoare la prezumţia de nevinovăţie, unele amendamente vizând direct presa şi comunicarea publică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14

In legatura cu acest articol...

DNA, despre propunerile de modificare a Codurilor PENALE: „Vor avea un efect DEVASTATOR!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray