2019-10-16 00:27

UPDATE: Sănătate şubredă pentru Gabi Firea. Primarul Capitalei a fost OPERAT, detalii de ultimă oră

 |  11:32
UPDATE: Sănătate şubredă pentru Gabi Firea. Primarul Capitalei a fost OPERAT, detalii de ultimă oră

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că în ultima perioadă a fost bolnavă, şi le mulţumeşte medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare. Edilul nu dă detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

UPDATE : Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Firea s-a pozat la ieșirea din spital, a spus, la România TV, ce a pățit edilul. Firea a suferit o afecțiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operație laparoscopică și tratament.

”A fost o suferință digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine.”, a spus Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, conform Stiripesurse.ro.

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare“, a scris duminică Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 Ea publică şi o fotografie în care apare împreună cu conf. dr. Iulian Brezean. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

ANONIM
13 Ian 2019

Vai săraca....s.a surmenat....prea multe aranjamente cu petrache si bărbasu
IOANA
13 Ian 2019

Multa sanatate, succes in tot ce intreprindeti.
@ IOANA
13 Ian 2019

Sti cumva dacă a făcut boala de ghem de la cântat la clarinete???
CORECT
13 Ian 2019

OARE este efectul de la blestemele șoferilor din București???
ANONIM
13 Ian 2019

YA FACUT LIMBA MAI LATA
JULIENNESCU
14 Ian 2019

Ce sa spui: sanatate si mai putine prostii (mancate) !!!
ANONIM
10 Mai 2019

curva asta de firea trebuia sa se duca la borfasul ala de daniel sa o rezolve ca doar lui i a dat lunar cate 100 de milioane de ieuro din banii bucurestilor pentru tarcovnicia aia de catedrala. i a dat ca si cum ar fii fost banii personali, nu ai primariei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray