2020-06-02 15:12

Şapte SOLDAŢI AMERICANI de la Baza Deveselu, SCANDAL într-un club din Craiova. De unde a plecat TOTUL

 |  20:01
Şapte SOLDAŢI AMERICANI de la Baza Deveselu, SCANDAL într-un club din Craiova. De unde a plecat TOTUL

Şapte soldaţi americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proporţii într-un club de noapte din Craiova

Totul ar fi plecat după ce aceştia ar părăsit locaţia fără să plătească, scrie Mediafax. Ulterior, militarii au intrat în conflict cu agenţii de pază, dar şi cu poliţiştii veniţi să aplaneze conflictul.

Agenţii de pază ai localului spun că, după ce au consumat mai multe băuturi alcoolice, militarii au plecat fără să plătească. Agenţii i-au urmărit şi, la câteva sute de metri de local i-au prins şi de aici a izbucnit scandalul. Un echipaj de poliţie trecea prin zonă a intervenit, iar pentru că americanii au devenit violenţi, oamenii legii i-au imobilizat, încătuşat şi i-au dus la secţia de poliţie. După audieri, cinci dintre cei şapte au fost amendaţi.

„În dimineaţa zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentaţie publică din Craiova, s-a produs un eveniment între un grup de clienţi ai localului respectiv şi personalul cu atribuţii pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumaţiei. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional conform Legii 61 /1991”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Dintre cei cinci care au fost sancţionat, trei sunt ofiţeri, iar restul marinari, potrivit reprezentanţilor Bazei NATO Deveselu. Reprezentanţii Marinei Americane spun că incidentul va face subiectul unei anchete interne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-02Parerea ta...

ANONIM
03 Apr 2018

ASA AU FACUT SI LA BISTRITA AU BAUT CA PORCII SI N-AU PLATIT POLITIA A MERS DIMINEATA SA-I TRAGA LA RESPUNDERE DAR ERAU DEJA PLECATI ACESTA E RESPECTUL PE CARE IL AU AMERICANII PENTRU ROMANIA O SA NE IASA NOUA PE OCHI ALIANTA ASTA NU SUNT RUSOFIL DAR RUSII SUNT MICI COPII PE LANGA ACESTI CRIMINALI
ANONIM
03 Apr 2018

Pacat ca nu a fost si olguta in club ca so ........
@ANONIM
07 Apr 2018

INVATA BOULE SA SCRII CORECT ROMANESTE....WHAT ABOUT NEVASTA-TA IN LOCUL OLGUTEI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine