2020-06-01 09:11

Scandal în satul violatorilor după sentinţă. Ce spun unii localnici

 |  15:53
Scandal în satul violatorilor după sentinţă. Ce spun unii localnici

După pronunţarea sentinţei de luni, mascaţii au descins la casele celor şapte violatori şi i-au dus în arest. Tot satul s-a adunat pe uliţe şi a pornit un adevărat scandal pentru a-i apăra pe tineri.

Într-o intervenţie la RomâniaTV, tatăl unuia dintre condamnaţi pretinde că sentinţa este prea mare, este nedreaptă şi că fata este la fel de vinovată ca băieţii. Ba mai mult, familiile violatorilor susţin că fata ar fi mers de bună voie cu cei 7, că nu a sărit din maşină. Vecinii băieţilor şi prietenii celor şapte susţin sus şi tare că fata era cunoscută în sat şi în satele învecinate pentru faptul că pleca seara cu tot felul de indivizi.

Tatăl lui Ionuţ Bulbuceanu mai susţine că familia sa ar fi dat bani grei avocatei Ralucăi, fata de 18 ani violată de cei 7 tineri din Văleni.

Cei şapte violatori au primit luni pedepse cuprinde între 8 ani şi 5 ani de închisoare, precum şi obligaţia de a plăti fetei suma de 50.000 de lei daune morale pentru fapta săvârşită în luna noiembrie 2014.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-19

In legatura cu acest articol...

CONDAMNĂRI în cazul violului din Vaslui. Ani grei de închisoare pentru cei şapte tineri
Parerea ta...

DUMNEZEU(L MAMII LOR)
17 Aug 2015

LEPRELE VIOLATOARE, ALĂTURI DE SECĂTURILE DE ”AMICI”, DE PĂRINȚI, CARE AMENINȚĂ PE TOATĂ LUMEA, AU AMENINȚAT INCLUSIV ZIARISTE, AR TREBUI SPÎNZURATE, ÎMPREUNĂ CU PRAMATIILE DIN POLIȚIE, PROCURATURĂ, JUSTIȚIE, CARE PRIN ASIETA ”OCROTITOARE” FAȚĂ DE CRIMINALI, AU FAVORIZAT INFRACTORII! ANINAȚI DE FELINARE!
APLICA LEGEA
17 Aug 2015

Ba magarilor a-ti torturato la minus 10 grade , in mijlocul cimpului si in vint . Dar cind aruncati cu tuica pe ea ? Mata si cu sorta daca era in locul ei ? Acum va freaca aia acolo , de 20 ori pe noapte .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine