2020-01-24 06:32

UPDATE. SCANDAL LA TAROM: Întârzieri de patru ore la mai multe curse

 |  18:23
UPDATE. SCANDAL LA TAROM: Întârzieri de patru ore la mai multe curse

Probleme mari de întârziere pentru mai multe curse TAROM. După incidentul petrecut joi cu un zbor spre Amsterdam, un pasager revoltat semnalează redacției Puterea.ro o întârziere de cel puțin patru ore pentru o cursă internă de la Cluj.

UPDATE:

Și pasagerii unei alte curse TAROM care trebuia să ajungă de la Amsterdam vineri după-amiază, reclamă întârzieri de patru ore la decolare. Oamenii nu au primit nicio explicație de la reprezentanții companiei de zbor și au trebuit să aștepte la Amsterdam cursa pentru București. Conform informațiilor trimise Puterea.ro, aceștia au ajuns în România după ora 20.00 deși ar fi trebuit să fie în țară în jurul orei 16.00.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Întârzierea zborului de la Cluj de vineri i-a înfuriat pe cei 100 de pasageri aflați la bord care reclamă lipsa de seriozitate a companiei aeriene.

Incidentul de vineri vine la doar o zi după ce, joi, un avion al companiei aeriene TAROM s-a întors din zborul către Amsterdam „din cauza unei defecţiuni tehnice”.

Cursa  RO 361 cu destinația Amsterdam a decolat de pe aeroportul Henri Coanda la ora 9:00. Dupa 25 minute, echipajul a sesizat  o indicație necorespunzătoare la bordul avionului si a luat decizia sa se intoarca la București, punand pe primul loc siguranța pasagerilor.

Aeronava de tip Boeing 737 a aterizat cu bine la Bucuresti, iar pasagerii au fost debarcați si asistati de catre reprezentantii companiei. Acestia nu au fost nicio clipa in pericol. Dupa verificari, tehnicienii au constatat ca a fost vorba de defectiune minora la instalatia de climatizare, transmite compania TAROM.

Surse din rândurile piloţilor, citate de Mediafax, au afirmat că avioanele „sunt făcute din bucăţele care se mai şi strică”.

Cursa TAROM spre Amsterdam avea la bord 117 persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray