2020-03-28 17:56

Scandal uriaş la Garda Naţională de Mediu. Jupânul din Suceava al Graţielei Gavrilescu, numit comisar general adjunct

 |  15:49
Scandal uriaş la Garda Naţională de Mediu. Jupânul din Suceava al Graţielei Gavrilescu, numit comisar general adjunct

La propunerea ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, premierul Ludovic Orban l-a numit, joi, pe Adrian Haralambie Bidu (foto, în stânga Graţielei Gavrilescu) în funcţia de comisar general adjunct la Garda Naţională de Mediu.

Numai că numirea acestuia a provocat un mare scandal, atât la Garda Naţională de Mediu, cât şi în PNL, întrucât Bidu n-are experienţă şi expertiză pentru acest post și nici susţinerea PNL, ALDE sau PMP, fiind adus în instituţie, în urmă cu vreo doi ani, de fostul ministru al Mediului Graţiela Gavrilescu. De fapt, cei din GNM şi Ministerul Mediului ştiu că Adrian Haralambie Bidu a fost adus la Suceava de Graţiela Gavrilescu pe filiera unor băieţi cu grade, şi a ajuns curierul acesteia în special pentru zona din nordul Moldovei. Potrivit informaţiilor noastre, Bidu se prezenta prin teritoriu ca fiind „jupânul” Graţielei Gavrilescu, adică cel care aranjează totul în minister şi la Garda Naţională de Mediu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-24Parerea ta...

#HALDENUMIRE
24 Ian 2020

Aceasta numire este o jignire pentru aceasta instituție ! Sa ajungi sa te conducă un comisar asistent ?
MIHAI
25 Ian 2020

La fel se întâmplă si la Ministerul Transporturilor unde Lucian Bode a promis numiri in functii de conducere după competențe , în realitate promoveaza pe cei fara experiență si fara expertiză , atât in minister cât și în teritoriu.
ELENA
25 Ian 2020

In aceasta institutie sunt oameni capabili care nu au iesit in fata niciodata si si-au facut treaba cu cosinciozitate ani la randul.... Mai mare rusinea!!!
FRED
25 Ian 2020

Este jignitor!!!!! Noi chiar dorim in tara asta corectitudine ca ea sa meraga bine????Doar jigodii peste tot. Romani cred ca ar fi vremea sa iesim in strada sa ne facem dreptate si sa scoatem din tara asta toti hotii.
SANDU
26 Ian 2020

E de necrezut ce face pnl-ul, accepta corupti si incompetenti in diferite functii.pnl-ul are si membrii de partid pregatiti si seriosi, dar nu au neamuri in servicii... La ministerul Transporturilir este plin de amante, penali, dubiosi in functii , pusi de psd, iar acum girati de lucian bode.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine