2020-05-31 14:23

Scandalos! TUDOR BIACIU, un cunoscut membru #REZIST, scene şocante la piscină. Poliţia a intervenit

 |  12:13
Scandalos! TUDOR BIACIU, un cunoscut membru #REZIST, scene şocante la piscină. Poliţia a intervenit

Tudor Biaciu, cunoscut erou #rezist, a fost filmat în ipostaze șocante la o piscină din Bucureşti. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta şi-a făcut nevoile printre sezlonguri, a refuzat să plătească nota si a înjurat ospătarii. Totul s-a terminat cu intervenţia Poliţiei. Ulterior, Victor Ciutacu a postat un mesaj incredibil pe Facebook.

Zilele trecute, Tudor Biaciu s-a dus la piscină să se răcorească. Sub aburii alcoolului, la un moment dat, eroul #rezist a fost surprins de angajații localului în timp ce urina printre șezlonguri. După gestul nelalocul lui, Tudor Biaciu a refuzat să achite nota de plată și a devenit agresiv. I-a înjurat pe angajați, iar pe unul dintre ei l-a amenințat chiar cu bătaia, scrie cancan.ro.

A fost nevoie de intervenția poliției pentru a-l scoate din local. Colac peste pupăză, tot el a sunat și la 112. Ajunşi la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bugetarul de lux țipând și trântind, astfel că au fost nevoiți să intervină pentru a-l liniști. În final, Biaciu a fost amendat cu 2000 de lei.

Tudor Biaciu are 40 de ani și pe ultimii 15 i-a petrecut prin agenții și ministere, ca funcționar public cu grad superior. În prezent este șef serviciu tehnic în Ministerul Dezvoltării, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă. El a acordat un interviu jurnaliștilor de la Recorder, ținând lecții de morală altora și devenind un fel de erou pentru cei care se consideră parte a grupului Rezist. Victor Ciutacu a criticat atitudinea lui Tudor Biaciu și a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

Vezi video aici.

Incredibila reacţie a lui Ciutacu:

Scandalos! TUDOR BIACIU, un cunoscut membru #REZIST, scene şocante la piscină. Poliţia a intervenit
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-01Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ - BETON
03 Iul 2019

SCARBA drogata NICI nu stii ce i cu tineErou # ma pis pe ideile tale de drogat bai Baiciu ,pisorcosule ! treci la baut pisat cu Stilian Tanase editatul ,si prostul cu Ciolosvecul si johanusul curdefer Spiralistilor !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine