2019-10-17 23:44

Scandalul Ghiţă-Coldea a ajuns în presa internațională

 |  14:20
Scandalul Ghiţă-Coldea a ajuns în presa internațională

Publicaţii de renume, cum ar fi The Washington Post, dar şi site-uri ale televiziunilor americane Fox News şi ABC News, trateaza suspendarea din funcţie a şefului operativ al SRI, generalul Florian Coldea, ca urmare a dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiţă.

"Un oficial din Serviciul Român de Informaţii a fost suspendat după ce un om de afaceri vizat de ample acuzaţii de corupţie a susţinut că a avut o relaţie strânsă cu ofiţerul. Florin Coldea, numărul 2 din Serviciul Român de Informaţii, a fost înlăturat din funcţie joi, după ce agenţia a anunţat că investighează comportamentul acestuia pentru a stabili dacă a încălcat vreo lege sau o regulă internă", scrie agenţia americană Associated Press, citata de stiripesurse.ro, în articolul preluat de zeci de publicaţii, în special din SUA.

Agenţia relatează că Sebastian Ghiţă a prezentat înregistrări video şi a susţinut că şi-a petrecut mai multe vacanţe în Seychelles, Italia şi Paris alături de Coldea şi familia lui. 

În final, AP aminteşte că autorităţile au emis pe numele lui Sebastian Ghiţă un mandat de arestare pentru mită, şantaj şi spălare de bani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

UN PROST
13 Ian 2017

ma baieti, isi pune cinev a problema ca, fie si ade varate amenintarile cu do sare daca se face autostr ada, ar putea fi totusi c eva mai mult la mijloc de cat eventualele terenuri pe care marii politicieni ai tarii si le-au cumpar at pe traseul autostrazii ? spre exemplu, nenea flo rica sa aiba info ca pe t raseul ala sunt nu stiu c e asezari unguresti ingro pate care dateaza de prin paleolitic. vede cineva mai departe de aici?
GEORGETA
13 Ian 2017

Mai baiatule,te-ai gindit ca in paleolitic ungurii sau predecesorii lor nu ereau pe aici.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray