2020-07-11 17:51

SCRISOAREA PUBLICĂ în care Adrian Streinu-Cercel devoalează minciunile din spatele DEMITERII sale

 |  22:11
SCRISOAREA PUBLICĂ în care Adrian Streinu-Cercel devoalează minciunile din spatele DEMITERII sale

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății, după ce în presă a apărut planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

„In ultimele zile, am fost intrebat de ce nu reactionez, in contextul in care am fost tinta unor atacuri fara precedent, urmare a interpretarii eronate si tendentioase a documentului intitulat Programul Vacanta Mare de prevenire a imbolnavirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19. Pentru ca situatia continua sa fie prezentata distorsionat, fac urmatoarele precizari:

Acesta a fost un document de lucru elaborat la inceputul pandemiei ca o propunere de interventie de sanatate publica adresata tuturor categoriilor la risc si a fost propus spre dezbatere la momentul respectiv, astfel ca este cu atat mai surprinzatoare aparitia sa in spatiul public la acest moment, cand, data fiind evolutia epidemiei, propunerile cuprinse in document in mod evident nu mai sunt de actualitate.

Majoritatea materialelor aparute in presa pe aceasta tema ofera o interpretare distorsionata si malitioasa a masurilor propuse in acest draft.

De exemplu, mesajul din presa legat de „ carantinarea fortata” a persoanelor varstnice, este profund eronat.

Conceptul din materialul original specifica recomandarea ca varstnicii sa fie protejati prin izolarea la domiciliu singuri sau cu persoane de aceeasi varsta”, transmite profesorul Cercel, citat de stiripesurse.ro.

In galeria foto puteți citi scrisoarea deschisa a profesorului Adrian Streinu-Cercel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-23

Mai multe imagini:
SCRISOAREA PUBLICĂ în care Adrian Streinu-Cercel devoalează minciunile din spatele DEMITERII sale
zoom
Parerea ta...

ADEVăR SI ALTE VORBE
24 Apr 2020

Cu demiterea d-lui Adrian Streinu-Cercel sa încheiat o epoca. Acțiunile lor de patriotism, al binefacerii si al țigănimii plus al scandalagiilor sa încheiat ( Partidul Țigănesc PSD)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz