2019-06-19 07:05

Sebastian Ghiță, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre fuga sa din țară

 |  20:06
Sebastian Ghiță, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre fuga sa din țară

Sebastian Ghiță a declarat la Romania TV că avocatul desemnat din oficiu să-l apere a fost de acord cu acuzațiile procurorului de caz. Sebastian Ghiță a mai precizat că luni, 28 ianurie, o să facă o plângere la Secția de investigare a magistraților în acest sens.

„Această manevră a fost făcută în ziua în care autoritățile din Serbia au făcut acea procedură de identificare a mea aici. Ceea ce a făcut domnul Onea este că în ziua în care a apărut știrea că eu sunt în Serbia și autoritățile au confirmat că m-au identificat domnul Onea a mers de urgență la Tribunal la un judecător, a chemat de urgență un avocat aranjat și au făcut acea procedură să-mi mai dea un mandat de arestare  pentru a pune presiune pe autoritățile din Serbia.

Ori chestiunea asta este complet ilegală. Avocații mei cu toate că erau cunoscuți și aveau delegație la dosar nu au fost chemați. Domnul Onea împreună cu un avocat aranjat au făcut o procedură cu acest judecător Casandrescu să emită un nou mandat de arestare. Există niște reguli și legi și la nivel internațional și în România. Să au un avocat care te reprezintă și scrie în acele documente că avocatul din oficiu să mă apere pe mine l-a cererea procurorului de arestare a mea a făcut ca pe vremea sovieticilor, ca pe vremea comuniștilor: 'Da, și eu avocatul sunt de acord'. Eu când am citit șapte cruci mi-am făcut. Înțeleg că e un avocat tânăr. El a primit bani pentru așa ceva. Statul român l-a plătit să mă apere. Înțeleg că a fost un proces aranjat și că e un mandat emis fără respectarea legilor.

Numai când l-au mai împușcat pe Ceaușescu a mai fost de acord avocatul să-l împuște pe Ceaușescu. Numai pe vremea comuniștilor mai era de acord avocatul cu acuzarea, în rest nu s-a mai auzit în lume asemenea scârboșenie.

Avocații aleși de mine fuseseră chemați cu 7 zile înainte, în Camera de consiliu. Nu se poate spune că nu știau cine sunt avocații”, a declarat  Sebastian Ghiță în direct la România TV, citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-27Parerea ta...

AGENT SOVIETIC
27 Ian 2019

Acest impostor tradator de neam si tara , agent kgb trebui adus in tzara si condamnat pentru subminarea economiei , inalta tradare si furt din avutul public. De ce prietenul lui ponta si-a luat cetatenie sirba ? Pentru complicitate cu acest borfas si pentru o eventuala retragere in Serbia , stat non U.E. MAFIA PSD COMPLICE A KREMLINULUI.
@GHITA BINLADEN
28 Ian 2019

Bai drogatule care scrii bazaconii fara numar ,baiscarba nebuna ,La OTOPENI?!!In acea perioada Ghita avea 11ani La 11 ani a tras cu pusca bai onanie dezaxata iar in Dubai la ALKAIDA?!Acolo era sef Basescu cu fratesu bai scarbosenie nazistaOricat ar fi furat ,cred ca nu l a intrecut pe amicul tau chior si betivDar de el nu spui nimic Mintea ta e setata pe GHITA si pe VOICULESCU pentru ca acest chior este de al vostruPe ghita chiar il stimez pentru ca a aratat ce fel de justitie de 2 bani a creat chiorala si a demascat o pe ,,zeita dreptatii '' care de fapt este o plagiatoare mincinoasa si o curva
@GHITA BIN LADEN
28 Ian 2019

HAZNA E PZDA MA-TI CA NUMAI DINTR-O HAZNA IMPUTZITA; INFECTA PUTEA IESI O CSURSURA NEBUNA CA TINE CATE CASE ARE FUHRERULVOSTRU? ACEST ZERO SOCIAL .POLITRUC. NAZIST PE CARE SI O IMBECILA CUM E KOVESI L-A PUTUT SANTAJA CUM E? GENERALUL GHITA GRIGORE NU ARE NICI O LEGATURA CU SEBASTIAN GHITA E SIMPLA COINCIDENTA DE NUME.. DU-TE MAI ANALFABETULE SI FA-TI UN CONTROL LA PSIHIATRU
GHITA BINLADEN
28 Ian 2019

Ce va ziceam ?! Nici Socola nu te mai poate salva ,postac nebun ce esti Acum inteleg de ce va inchideau comunistii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray