2019-07-21 05:24

Sebastian Ghiță, INTERVIU incendiar: ”Am plecat pentru că eram Ghiță și venea Crăciunul”

 |  22:07
Sebastian Ghiță, INTERVIU incendiar: ”Am plecat pentru că eram Ghiță și venea Crăciunul”

Fostul deputat Sebastian Ghiță, fugit în Serbia a acordat un interviu în exclusivitate jurnalistului Ion Cristoiu în care a povestit momentul în care a decis să fugă din țară, temându-se pentru viața sa.

”Ce v-a influentat sa plecati după petrecerea SRI?

Atitudinea fata de mine a tuturor celor de acolo. Mi-am dat seama ca Georgian Pop pana atunci era un baietel de ambasada, ma tragea de ureche, alt senator ma mangaia pe cap, mi era evident ca toti fusesera bifati ca a doua zi ma aresteaza ca nu scap ca e pregatit si totusi sunt un om care poate sa si dea seama cand ceva rau se intampla.

Brusc venea Craciunul, pe mine ma chema Ghita.

Eram cum spunea Portocala, mort dar eu nu stiam, umblam viu pe strazi, eram mortul viu si am vazut lucrul asta.

Mai aveau putin sa ma masoare.. a fost o senzatie urata si v-am spus totusi - sa-ti fie frica pt viata ta nu e o chestiune simpla si eu cunosc ce se poate intampla, ma compatimea toata lumea, vedeau prin mine, m-a ingrijorat situatia pt ca te astepti in institutii sa gasesti judecatori, sefi de instit, oameni chemati sa apere cetatenii, nu doar o dorinta de a-l vedea pe celalalt mort” a povestit Sebastian GHiță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-15

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Mar 2018

pai se stie....fiecare Ghitza are frisoane de Craciun,fuge cu slanina in spinare si bucatarul dupa el>>>>>>>Deci sa inteleg ca Dragnea inr-un acces de gelozie si canibalism s-a gandit cam asa :IA SA-L HALESC EU PE GHITZA BiNE PARLIT SI DUpA AIA POT SA-Mi FAC HAREM CU TOATE MARMOTELE LUI GHITZA...SI SUNT DESTULE>>>>>>Concluzie...Ghitza a avut toate motivele sa fuga,se apropia Craciunul si acest BRUTUS din TELE-MARLAN a vrut sa-l PARLEASCA si sa-i FURE HAREMUL...Va rugam sa-i acordati cetatenie turca la Belgrad,cetatenie ucrainiana la Istambul,cetatenie slovena la Viena,cetatenie Costa Rica in PAnama,etcetera
ROMA
14 Mar 2018

Pai si cum ai plecat ?ce facea sri,politia,justitia?au bugete de miliarde,salarii,pensii speciale si infractorii le rad in fata.si presa promoveaza infractorii.in timp ce mafia din ministere inventeaza alte taxe,la cnair o bataie de joc ,dragnea este pe campii paralele.vai de capul vostru de mutanti genetici.ghita mai bine ai spune totul despre dragnea sa se termine odata cu el.nu-l mai suporta nimeni cu istericalele lui.se lupta cu morile de vant.
ROMANIA
14 Mar 2018

Terminati odata cu dragnea si psd ca deja sunt pericol major pentru tara.iar vor taxe auto,dezastru peste tot.hai terminati odata aceasta haita de hiene.
LEVST.
15 Mar 2018

deci ghita are si putin sens, cam cat par, dar tot e ceva, cel putin il parleau rapid...(altfel, daca este sincer, sunt semne ca s-a scrantit la minte!)
IOANA
15 Mar 2018

Bietul ghiță, avea trichineloză și nu se trata ,de mâncat tot o să-l mănânce vulpile și din cauză de sinapse afectate ,cred că de la computere i se trage ,pare iradiat rău ,e confuz cu inteligenta proprie și e expirat !
ANONIM
15 Mar 2018

Jurnalistul Ion Cristoiu acoperitu caruia dupa revolutie i-au fatat gainile la GAGESTI jud Vrancea de ce nu l-a intrebat pe Ghita cum unchiul sau UN CRIMINAL (REVOLUTIONAR) a dat ordin TRUPELOR MILITARE sa-i omare pe cei din camioane chemati de la Campina pt ajutor la aeroprtul Otopeni, murind zeci de oameni nevinovati
ANONIM
15 Mar 2018

TVR s-a transformat de la venirea lui cristache in haznaua 3 si closetul TV ghita fugaru. Sluga lui voiculescu trebui indepartat din TVR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray