2019-09-18 16:44

SEBASTIAN GHIŢĂ, noi DEZVĂLUIRI: DNA alerga după Ponta din 2013. Dacă ieşea preşedinte, îi făceau dosar ca lui Iohannis

 |  21:32
SEBASTIAN GHIŢĂ, noi DEZVĂLUIRI: DNA alerga după Ponta din 2013. Dacă ieşea preşedinte, îi făceau dosar ca lui Iohannis

Sebastian Ghiţă a continuat dezvăluirile făcute în cadrul interviului oferit jurnalistului Ion Cristoiu şi a declarat că lui Victor Ponta i s-ar fi pregătit un dosar penal dacă ar fi câştigat alegerile prezidenţiale din 2014.

 "Din 2013 se pregăteau, Ponta intrase într-un mic conflict cu sistemul si se pregăteau deja să-l "şurubărească". Şi dacă ieşea preşedinte, lui Ponta îi făceau ce i-au făcut lui Iohannis, un dosar, ca să se asigure că sunt numiţi din nou, ca să se asigure doamna Kovesi că e bine apărată. Am spus-o în Parlament: "Domnule preşedinte Iohannis, chestia cu casele, cu decizia de la Braşov a fost făcută ca să vă şantajeze, ca să vă ameninţe. Noi nu vrem un preşedinte şantajat". Din 2013, alergau după Ponta şi după mine, aveau, n-aveau ce găsi, ei căutau şi Vlad Cosma ne-a zis şi mie şi lui Ponta direct: "Ăştia se chinuie, ne roagă să inventăm, să vă amestecăm, să facem orice, numai să vă bage un nou dosar".

Teoria cu listele cu baroni sau listele cu PSD-işti făcute la o băută cu Coldea, Ponta şi cu Maior este falsă. Maior şi cu Ponta s-au zbătut destul de tare, nu neapărat pentru unul sau altul, dar pentru ideea că acest mecanism al justiţiei trebuie să aibă un curs normal. Nu făcea niciodată Coldea nicio listă cu nimeni. În momentul în care Ponta s-a dus să spună "domnule, exageraţi, nu e în regulă cu metodele pe care le folosiţi, unele sunt false". În multe momente, Ponta a început să devină mai rebel şi totul a sfârşit într-un conflict. În ultima perioadă, în 2014, pot să spun că relaţiile erau destul de reci între Ponta şi Coldea", a mai declarat Sebastian Ghiţă în cel de-al treilea episod al interviului realizat de jurnalistul EVZ Ion Cristoiu şi transmis de România TV.

Ion Cristoiu: Se confirmă acea discuţie între Coldea şi Ponta în care Ponta i-a spus că atunci când va ajunge preşedinte îl va da afară pe Florian Coldea?

Sebastian Ghiţă: I-a zis de mai multe ori, mai în glumă, mai în serios. Lui Florian Coldea nu i-a plăcut gluma.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

LEVST.
20 Mar 2018

Dosarul "Turceni- Rovinari": Inalta Curte ar putea pronunta astazi sentinta in cazul lui Victor Ponta(...)____-------_____ Pres-edinte, ne-pres-edinte, pana la urma tot i-au facut dosar, sa vedem cum si -eventual- cat de sifonat iasa vioras... "dansu"(ghitza) trage concluzii anapoda, doar ca sa le potriveasca cu ce vrea el sa insinueze( putin zis), cum ca si el ar avea dosare tot pe chestii politice si nu datorita unor talharii f. serioase...
ANONIM
20 Mar 2018

adica iohanis e neprihanit si n-a facut nici o porcarie iar actele false ale soacra-si si neveste-si privind casa din centrul Sibiului sunt facaturi ale procurorilor corupti.DAR retrocedarile de imobile catre biserica evanghelica si catre fosti ss-isti din Germania sunt tot inventii? A LUAT-O SI GHITA PE ARATURA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray