2020-04-09 02:43

Secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii care ne-a răspuns că este confidențial dacă mai face afaceri în agricultură

 |  11:41
Secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii care ne-a răspuns că este confidențial dacă mai face afaceri în agricultură

Ziarul Puterea a solicitat secretarului de stat din Ministerul Agriculturii, Emil Florin Dumitru, să ne precizeze dacă mai deține ferma din Călărași și dacă mai face afaceri în agricultură, având în vedere că este unul dintre factorii de decizie de la Ministerul Agrculturii. Am întrebat dacă, așa cum prevede legea, în 30 de zile a renunțat la afaceri, pentru a nu fi în conflict de interes. Răspunsul este halucinant: este confidențial.

Mai mult, secretarul de stat care decide politica pe agricultură este, întâmplător sau nu, într-o relație foarte strânsă cu patronul de la Jidvei, unde are angajată soția acestuia. Totodată, acesta a încasat de la Organizația Patronală Interprofesională Vitivinicola 54.000 de lei, iar ca membru CES 15.500 de lei. 

Redam raspunsul dat de Biroul de Presa al Ministerului Agriculturii:

"Referitor la solicitarea dvs. înregistrată cu nr. 111036/17.02.2020 la Serviciul de Presă și Relații Publice vă comunicăm următoarele: Secretarul de stat Emil Dumitru a depus declarația de avere și declarația de interese conform legii. Precizăm că celelalte aspecte din solicitarea dvs. se încadrează în prevederile GDPR și nu fac obiectul Legii 544/2001"

Vezi AICI declaratia de avere a secretarului de stat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

KATY
28 Feb 2020

pai referitor la domnul Secretar de stat in Ministerul Agriculturii, dupa cat am inteles dumnealui vine din privat, ce sa faca acum daca este Secretar de stat, sa-si abandoneze afacerile. Parca dupa 1989, Romania a aderat la economia de piata si Constitutia apara proprietatea privata. Partidul liberal este acela care intotdeauna a aparat proprietatea privata. Conflictul de interese in economia de piata dupa pararea mea trebuie redefinit. Agentia ANI in economia de piata nu-si are rostul, pentru ca nu ne intreaba nimeni cu ce ne platim facturile, cu ce traim.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine