2020-06-06 23:40

Şef birou la Brigada Poliției Rutiere, plasat sub control judiciar

 |  15:21
Şef birou la Brigada Poliției Rutiere, plasat sub control judiciar

Viorel Petre, șef birou în cadrul Brigăzii Poliției Rutiere, acuzat de trafic de influență, a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA, cu interdicția de a exercita profesia de polițist.

DNA a anunţat, într-un comunicat de presă, că „în 29 iunie Viorel Petre a primit de la un om de afaceri, denunțător în cauză, 500 euro, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra factorilor de decizie din cadrul Poliției Rutiere și parchetului, pentru soluționarea favorabilă și rapidă a unui dosar penal în care soția acestuia din urmă era cercetată pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice”.

"Suma de bani a fost primită de Viorel Petre în autoturismul omului de afaceri. Urmare a diligențelor depuse de inculpat, denunțătorul a intrat în posesia permisului de conducere a soției sale la 23 noiembrie", susţin procurorii DNA.

Pe perioada în care se află sub control judiciar, Viorel Petre trebuie să respecte următoarele obligații: „să se prezinte la organul de urmărire, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori sunt chemați, să informeze de îndată cu privire la schimbarea locuinței, să se prezinte la organul de poliție conform programului de supraveghere sau ori de câte ori sunt chemați, să nu părăsească municipiul București, decât cu încuviințarea prealabilă a organelor judiciare, să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar, să nu exercite profesia de polițist, să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine